Καλημερα προσπαθω να προσθεσω καποιο νεο τηλεφωνο στις επαφες και αφου κανω την εγγραφη οταν πατω το ( ν ) για να το δεχθει μου εμφανιζει στην οθονη την ενδειξη (παρουσιαστηκε σφαλμα). Μια βοηθεια αν μπορειτε
αποθηκευση νεας επαφης
-
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
Δοκίμασε να κάνεις και μία αναδιάταξη ευρετηρίου από το μενού των επαφών, μήπως βοηθήσει
-
θα προσπαθησω να τα κανω ολα αυτα που μου λες το αποτελεσμα δεν ξερω γιατι ειμαι στραβακας
-
εβγαλα ενα screenshot την οθονη προσπαθησα να την κανω paste εδω αλλα δεν την παιρνει παρ'οτι μικρυνα την φωτογραφια , μου βγαζει οτι εχει πολους χαρακτηρες. Παντως το κινητο εχει ολες τις ενημερωσεις και Miui 10 me κανονικα update
-
Δοκίμασε από υπολογιστή να βάλεις την φώτο.
Επίσης δοκίμασε να αλλάξεις region, βάλε India πχ... -
και παλι καλημερα , απο υπολογιστη δοκιμασα και μου εβγαλε το αποτελεσμα που προανεφερα, ανακαλυψα ομως κατι αλλο οτι τις καινουργιες επαφες οταν τις προσθετω στον λογαριασμο μου Mi εκει τις κανει χωρις προβληματα οταν προσπαθω να τις κανω στην sim ειναι το προβλημα
. Και κανω αυτη την ερωτηση γιατι στην περιπτωση που χρησιμοποιησω αλλο κινητο προφανως δεν θα τις εχω αποθηκευμενες στην sim οποτε δεν ξερω τι να κανω σε αυτη την περιπτωση. Και παλι ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Α και κατι αλλο ακομη οταν κανω paste εδω το screenshot κανω την εικονα η το link?
-
Ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης επαφών πλέον είναι σε κάποιο λογαριασμό, google, xiaomi, samsung κτλ
Η sim και ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης έχουν περιορισμένες δυνατότητες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0