Καλημέρα! Υπάρχει ελληνικό rom για το Redmi 6 pro κινεζικη έκδοση ..?
Ξέρω οτι δεν υπάρχει μέχρι τωρα global έκδοση κ μάλλον δεν θα υπάρξει λόγω redmi a2 lite που θεωρείται η global version του redmi 6 pro....
Κάποιο οδηγό επίσης εγκατάστασης πως να το περάσω... Ευχαριστώ!
Λοιπόν μετα απο καιρό κ σε "δύσκολους καιρούς" ασχολήθηκα παλι με τα redmi 6 pro(stable chinese rom) για μια νύχτα...!!!
Ως ερασιτέχνης προσπάθησα με κλειδωμένο bootloader να περάσω stable global IN rom μεσω mi flash pro tool....
Κατάφερα να περάσω τελικά μια έκδοση 9.9.3 developer, το οποίο δεν μπορεσα να το σεταρω οταν άνοιξε, γιατι δεν μπορεσα να περασω το πρώτο βήμα με το password (μάλλον mi account password) της συσκευής που μου ζηταγε στα κινέζικα κ πανικοβλήθηκα...(Δεν ειχα sim μέσα )
Τελ πάντων ξανά πέρασα το αρχικό κινέζικο ρομ που μου επέτρεπε , οταν
άνοιξε κ μ ζήτησε κωδικόό όπως πριν(στα κινέζικα ) εβαλα κωδικό κ μπήκα κανονικά κ το σεταρα...
Στην ουσία με λιγα λογια εκανα μια τρύπα στο νερό....
Δυο ερωτήσεις:
1)υπάρχει mi flash tool να μου επιτρέψει ετσι κ αλλιώς με κλειδωμένο bootloader να περάσω global rom χωρίς να το τσεκαρει"auth"(γιατι μου έβγαζε κόκκινο(x) για το global IN)???
2) τι ειναι το 9.9.3 dev rom (που μπορω να περάσω τελικά ) κινεζικό η multilaguage με google services???
Αυτα .... ευχαριστώ...!
Υ.Γ: Μην μου προτείνετε το κανονικό μακρύ δρόμο με το ξεκλείδωμα το bootloader...