Το δοκίμασα σε Note 4x, redmi note 3, mi max 2, mi 8. Σε όλα γίνεται ακριβώς ότι και στο δικό μου το mi mix 2 εκτός από mi a2 και δεν έχω άλλο για να δοκιμάσω δεν έχω ξαναπάρει Android one τηλέφωνο για αυτό ρωτάω εδώ αν έχει κάποιος με αυτό το τηλέφωνο το ίδιο bug. Νομίζω ότι είναι bug του mi a2.
Mi A2 Δεν κλείνει η οθόνη
-
-
Η λογική του χρόνου αδράνειας είναι σαν αντίστροφο χρονόμετρο...μόλις περάσουν τα λεπτά που έχεις ορίσει η οθόνη κλείνει.
Αν το ορίσεις στο ποτέ, η οθόνη πρέπει να μένει ανοικτή εκτός και εάν την κλείσεις εσύ με τα κουμπιά...
Τώρα τι να σου πω, να έχουν όλες οι συσκευές το ίδιο bug, μόνο εάν έχουν την ίδια ρομ -
Απ' ότι βλέπω όλες οι συσκευές με MiUI δεν τηρούν τη ρύθμιση "ποτέ" ενώ η συσκευή με καθαρό Android το κάνει. Μαντέψτε ποιος το κάνει σωστά...Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Μαντέψτε ποιος το κάνει σωστά...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Μαντέψτε ποιος το κάνει σωστά...
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Δεν ξέρω παιδιά σε όλα τα τηλέφωνα την ίδια επιλογή είχα αλλά ποτέ αυτό το πρόβλημα. Όταν είναι ξεκλείδωτο δεν θέλω να κλείνει εάν δεν το αφήσω εγώ αλλά όταν το κλειδώνω να σβήνει μετά από λίγο. Αναγκαστικά το έχω στο 1 λεπτό πλέον. Ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθεια πάντως!!!
-
Η λειτουργία αδράνειας δεν θα έπρεπε να επηρεάζει την κλειδωμένη οθόνη και εγώ το ποτέ έχω αδράνεια και κλειδώνω όποτε θέλω εγώ αλλά η κλειδωμένη οθόνη όταν ανάψει μετά από μερικά δευτερόλεπτα σβήνει.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Το δοκίμασα και με τις ειδοποιήσεις γιατί το έχω να μην ανοίγει η οθόνη και εκεί το ίδιο ανάβει και μετά από μερικά δευτερόλεπτα κλείνει. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι σε κάποια στυλ κλειδώματος από διάφορα θέματα δεν μου εμφανίζει το περιεχόμενο του μηνύματος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0