Διαφήμιση

Πρόβλημα με φόρτιση + τυχαίες επανακινησεις.

• Πρόβλημα με φόρτιση + τυχαίες επανακινησεις.

Καλημέρα. Πριν κάνα 2-3 μέρες το κινητό άρχισε να τα χάνει... ξεκινώντας με επανακινησεις κάθε 2-3 λεπτά, σήμερα κάνει το εξής παράδοξο,το έχω στον φορτιστή και δεν φορτίζει! Η μπαταρία είναι κολλημένη στο 0%.
      Να σημειώσω ότι χθες και προχθές όταν το έβαζα για φόρτιση ενώ έλεγε π.χ. 0% μπορεί να πήγαινε στο 42% μέσα σε ένα δευτερόλεπτο ή ξέρω γω μετά από καμιά ώρα φόρτισης και ενώ είχε πάει στο 80% έβγαζες τον φορτιστή και έπεφτε ξαφνικά στο 50% (όλο αυτο παράλληλα με τις τυχαίες επανακινησεις).Εκανα hard reset μέσω του mi recovey αλλά δεν έστρωσε.Τι φταίει άραγε;
      Υ.γ.Η ρομ που φοράει είναι η παρακάτω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Η ρομ δείχνει official, θα είναι σίγουρα εάν τόσο καιρό που το έχεις έκανε αυτόματες αναβαθμίσεις.

Πιθανόν μπαταρία ή πρόβλημα στο usb board :/

Τις αναβαθμίσεις του τις έκανε μια χαρά τόσο καιρό... Τώρα που το είδα ξανά μετά από 8 ώρες στην πρίζα έλεγε και καλά 95%, το άνοιξα και μόλις έβγαλα τον φορτιστή έσβησε κατευθείαν.Πλεον δεν ανοίγει εάν δεν το βαλω στην πρίζα και σβήνει αμέσως εάν το βγάλω.Πως θα καταλάβω εάν φταίει η μπαταρία ή το usb board;

• Διαφήμιση
    • Αφού στην φόρτιση ανοίγει, δείχνει ότι η μπαταρία παίρνει ρεύμα, αλλά δεν έχει αντοχές πλέον να δουλέψει από μόνη της...καλό θα είναι αν το δει ένας τεχνικός να κάνει μία μέτρησης μπαταρίας και γενικότερα έναν έλεγχο :/

Με τα πολλά το άνοιξα από πίσω και μόλις ακούμπησα λίγο την μπαταρία κόπηκε το καλώδιο της..οπότε θα πάρω μια καινούργια και βλέπουμε.Anyway ευχαριστώ!

Ενημέρωση 5/10/18 : Αφού έβαλα στο κινητό την καινούργια μπαταρία δουλεύει ξανά απροβλημάτιστα. :) Άρα όλη την "δουλειά" την έκανε η κομμένη μπαταρία...

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην silouanos ().