αν έκανες αυτά που σου έγραψα επάνω βγάλε το τηλέφωνο από το καλώδιο.Ο/H DTSIG έγραψε:
Το έκανα. Προσπαθεί να ανοίξει αλλά καθυστερεί. Να ξεσυνδέσω το κινητό από τον υπολογιστή?
Πρόβλημα ενεργοποίησης κινητού με από εγκατάσταση twrp
- Διορθώθηκε
-
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Τα καταφέραμε. Άνοιξε. Μόνο που πρέπει να ξαναστήσω το κινητό γιατί έχει κάνει format. Ευχαριστώ πολύ.
-
παιδιά εμένα που δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή ο υπολογιστής όταν είμαι στο twrp τι θα κάνω; υπάρχει άλλος τρόπος να περάσω το lazyflasher;
-
Πήγαινε MOUNT > κάτω δεξιά κλείσε/άνοιξε την επιλογή που λέει για ΜΤΡ > δες εάν το βλέπει
-
Η ίσως με OTG αν το υποστηρίζει, να συνδέσεις δηλαδή ένα φλασάκι στο κινητό στο οποίο έχεις βάλει μέσα το αρχείο που χρειάζεσαι.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
κάτι πάει να κάνει με αυτό, το βλέπει σαν συσκευή αλλά όταν το ανοίγω είναι εντελώς κενό και δεν μπορώ να αντιγράψω το αρχείοΟ/H NasDriver έγραψε:
Πήγαινε MOUNT > κάτω δεξιά κλείσε/άνοιξε την επιλογή που λέει για ΜΤΡ > δες εάν το βλέπει
-
-
Όλα κομπλέ, ευχαριστώ πολύ. Όλα ξεκίνησαν από έναν ξεχασμένο κωδικό για ξεκλείδωμα του κινητού και το ένα έφερε το άλλο. Ευτυχώς ήταν μια ευκαιρία να γίνει ένα καθάρισμα στο κινητό και να περάσει το miui 10Ο/H NasDriver έγραψε:
Οπότε πρώτα χρειάζεσαι να κάνεις αυτό ---> format data
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0