Διαφήμιση

xiaomi mi a2 androidone (πρόβλημα οθόνης)

• xiaomi mi a2 androidone (πρόβλημα οθόνης)

καλημέρα στην ομάδα,
      πριν 2 εβδομαδες παρέλαβα απο eglobalcentral ενα xiaomi mi a2 για ενα φιλο σφραγιστό με την ζελατινα του. το ανοιξαμε κανονικά και του περασε την hardsilicone θηκη που πηρε καθώς και την tempered glass αμέσως. Ολα δουλευαν ρόδινα και μια χαρά (εκτος από τις κάποιες δυσκολίες συνηθειας της καθαρης android εκδοσης λογισμικου) ξαφνικά χθες ελαβα μηνυμα απο το φιλο πως έχει προβλημα με την οθονη στα ξαφνικά. μου εστειλε εικονα και βιντεο 10¨. Η οθόνη του έχει ασπρισει και έχει βγάλει ένα πλεγμα με γραμμές τελείως ξαφνικά μετά την αποσύνδεση απο την φόρτιση της νύχτας και λειτουργεί ανεξέλεγκτα το touch της. δεν μπορεί να πατήσει πουθενά γιατί δεν λειτουργεί η αφή touch sceen. το έκανε επανεκκίνηση αρκετες φορές και το πρόβλημα παραμένει. Δεν του έπεσε ποτέ ουτε για πλακα μου ειπε.
      Εχω ανοίξει χθες κιολας θέμα RMA στο eglobalcentral με άμεση επικοινωνία για το θεμα με ρωτησαν για το αν εγινε ξαφνικά και αν έπεσε και τους εξήγησα στέλνοντας τους την φώτο που μου εστειλε ο φιλος. βιντεο δεν μπορουσα να ανεβάσω. βίντεο έστειλα στο support οπου και μου απαντησε για την φορμα RMA και οτι προώθησε το βίντεο στο αντιστοιχο τμημα. απο χθες η τελευταία επικοινωνία με το τμημα RMA που απλά με ρωτησαν τι έγινε και πως.
      'Ολα τα παραπάνω τα αναφέρω για ενημέρωση τυχόν παρόμοιου προβλήματος και αντιστοιχει επίλυση. Αν δεν παρω μια απάντηση αυριο απο eglobalcentral θα ανοιξω θεμα στο Paypal.

οθόνη mi a2 με σφάλμα

Screenshot by Lightshot
    • Μπορείς να ανεβάσεις κάπου την φουλ φώτο να την δούμε ?

Δεξιά όπως βλέπεις την οθόνη δείχνει να έχει ανοίξει το πλαίσιο στο κινητό :?
    • επειδή αυριο θα βρίσκομαι πίσω, για να πάρω την συσκευή από το φίλο και να την δώ ο ιδιος αυτή τη στιγμή έχω μονο αυτη τη φωτο που μου έστειλε και ενα βιντεο 10" που δεν ξέρω πως να το ανεβάσω. μου ειπε ρητα πως δεν του έπεσε. απλα το εβγαλε από την πρίζα και μπηκε fb το ακουμπησε διπλα στο γραφειο και εκανε μια δουλεια στον υπολογιστή και ξαφνικά διπλα του ειδε την οθόνη να αναβει και να ειναι ετσι.
      μεγαλύτερη φωτο και περισσοτερα θα μπορώ να ανεβάσω απο αυριο. η μπορώ να του ζητησω να μου στειλει καποιες ακομη φωτο αν μπορει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Μπορείς να ανεβάσεις κάπου την φουλ φώτο να την δούμε ?

Δεξιά όπως βλέπεις την οθόνη δείχνει να έχει ανοίξει το πλαίσιο στο κινητό :?
      θεωρώ πως ειναι η αντανάκλαση του φωτισμού και θήκης σιλικόνης και μοιάζει να εχει χτυπημα γιατί μου το ειπε ρητά ότι δεν του έπεσε.