καλησπέρα ... έχω το Mi A2 και μου χτυπά ανά διαστήματα ο ήχος ειδοποίησης αλλά δεν υπάρχει καμία ειδοποίηση στην οθόνη του κινητού μου πρόκειται για κάποιο bug??? χτυπάει ο ήχος ειδοποίησης ανάβει στην οθόνη κλειδώματος η ώρα και αυτό ήταν μετά από λίγο πάλι τα ίδια χτυπάει ο ήχος ειδοποίησης εμφανίζεται η ώρα στην οθόνη κλειδώματος και ξανά από την αρχή όλη μέρα! είναι αρκετά ενοχλητικό και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει χτυπάει όλη την ήμερα ...σας ευχαριστώ για τις οποίες απαντήσεις σας.
Χτυπά συχνά ο ήχος ειδοποίησης αλλά δεν υπάρχει καμιά ειδοποίηση στο κινητό!
-
-
Καλησπέρα.
settings->apps & notifications
Έλεγξε όλες τις εφαρμογές (και αυτές του συστήματος) τι notifications έχουν ενεργά.
Είναι πιθανό κάποια εφαρμογή να έχει ενεργές ειδοποιήσεις, αλλά να έχεις απενεργοποιήσει το notification dot ή τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος (και σου έχει μείνει μόνο ο ήχος ειδοποίησης). -
σου απαντώ από αυτό το account γιατί με το Agathi κάτι έκανα και δεν μπορώ να συνδεθώ... τώρα πρόσεξα ότι όταν χτυπάει βγάζει πολύ γρήγορα ένα τρίγωνο σαν αυτό της προειδοποίησης αλλά εξαφανίζεται πολύ γρήγορα δεν προλαβαίνω να δω καν τι γράφει !
-
Το θέμα μεταφέρθηκε εδώ, όπου είναι η ενότητα των θεμάτων του κινητού. Αποφάσισε με ποιόν λογαριασμό θα συνεχίσεις και πες μας, ώστε να διαγραφεί ο άλλος. Επίσης βάλε στο προφίλ σου τη συσκευή σου και όχι τυχαίες συσκευές, για να μην πάρεις λάθος οδηγίες.
Καλώς ήρθες. -
ο λογαριασμός είναι της γυναικάς μου αλλά επιλέγω ότι ξέχασα τον κωδικό και δεν κάνει τίποτα για αυτό μπήκα από τον δικό μου για να δω αν υπάρχει απάντηση για το πρόβλημα που αντιμετωπιζει η γυναικά μου με την συσκευή της ... μπορείτε να τον ξεμπλοκάρετε εσείς ??? για να μην μπαίνω από τον δικό μου? ευχαριστώ και συγνώμη για την όποια αναστάτωση!
-
To mail που λαμβάνει για την αλλαγή κωδικού προφανώς πάει στα SPAM (Ανεπιθύμητα).
Θα αλλάξουμε κωδικό και θα το στείλουμε στο mail που έχει δηλώσει στον λογαριασμό της ώστε να συνδεθεί. -
ευχαριστώ πολύ
-
Δεν άλλαξε κάτι με τον ήχο το κάνει ακόμα το μόνο που πρόλαβα να δω γιατί το βγάζει πολύ γρήγορα γρήγορα στην οθόνη κλειδώματος είναι ένα τρίγωνο και αν πρόλαβα να διαβάσω καλά κάτι μου λέει για το δίκτυο και εξαφανίζεται το μήνυμα σε δευτερόλεπτα...καμία ιδέα???
-
Υπάρχει στο κινητό καμία εφαρμογή που παρακολουθεί μπάντες κινητής τηλεφωνίας ή κάτι παρόμοιο και σε κάποια στιγμιαία αποσύνδεση από δίκτυο εμφανίζεις ειδοποίηση ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Μήπως έχεις Q-TELCOM κι αυτό που βγάζει είναι στιγμιαία ειδοποίηση για ROAMING? Το έχω δει να συμβαίνει σε συσκευή γνωστού μου (όχι Xiaomi) αυτό.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Ειδοποίηση επίσης βγαίνει όταν χάνεται το internet του wifi.
Όταν δηλαδή το κινητό είναι συνδεδεμένο σε wifi αλλά για κάποιον λόγο δεν υπάρχει επικοινωνία δεδομένων (η σύνδεση υπάρχει...internet δεν έχει...) τότε βγαίνει ειδοποίηση η οποία κρύβεται όταν επανέλθουν τα δεδομένα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H vanni έγραψε:
Υπάρχει στο κινητό καμία εφαρμογή που παρακολουθεί μπάντες κινητής τηλεφωνίας ή κάτι παρόμοιο και σε κάποια στιγμιαία αποσύνδεση από δίκτυο εμφανίζεις ειδοποίηση ;
Πάς στην καρτέλα "Υλισμικό" (κινέζικη μετάφραση...) .
Στην Αδράνεια κινητού λέει τον χρόνο χωρίς σήμα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0