Έχω το Redmi Note 5 Global Version 4/64 και παρατηρώ ότι η εφαρμογή της κάμερας δεν έχει πολλές ρυθμίσεις στο manual πέρα από ISO. Υπάρχει κάποιο free app για κάμερα που να σου δίνει περισσότερες επιλογές και να βελτιστοποιεί τη απόδοση του αισθητήρα? Από όσα έχω διαβάσει η καλύτερη είναι η google camera αλλά δεν ξέρω πώς μπαίνει και αν χρειάζεται root.
Tips ή software για καλύτερες φωτογραφίες?
-
-
Καλημέρα! Ρίξε μια ματιά ή ρώτησε εδω => Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις πολλά tips αλλά και απαντήσεις σε πολλές απορίες σου!
-
Είχα διαβάσει το αρχικό post και κάποιες ακόμα σελίδες αλλά είναι πάρα πολλές για να τις διαβάσω όλες και αναφέρονται σε διαφορετικά κινητά που δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα αν μιλάμε για camera apps.
Η Google cam μπαίνει χωρίς root? Υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη δωρεάν που να δουλεύει με απλό installation από Play Store? -
-
γεια χαρα και παλι.η gcam..δεν υποστηριζει uhd εγγραφη βιντεο?η το κινητο δεν υποστηριζει
-
Το hardware υποστηρίζει και 4Κ (δοκιμασμένο με opencamera).
Νομίζω πιο ειδικοί για να σου απαντήσουν σχετικά με την gcam βρίσκονται στο Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών -
θενξ!
-
-
Κρασάρει στο 1/2 κάποιες φορές αν κάνεις γρήγορα την κίνηση για την επιλογή.
Διαφορετικά μια χαρά λειτουργεί.
Δοκίμασε πρώτα με 1/4, 1/3. -
Έχεις δίκιο, θέλει σιγά σιγά. Ευχαριστώ, το βράδυ θα γίνουν δοκιμές!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα