Αναβαθμηση απο Android 8.1 σε 9
-
-
Πρέπει να έχεις περάσει οδηγούς στον υπολογιστή σου, να έχεις ξεκλειδωσει τον bootloader, να έχεις κατεβάσει σε fastboot την pie android 9 developer rom και να τη περάσεις με miflash.
Έχεις τις προϋποθέσεις;
Μπορείς να ανεβάσεις και ένα screenshot από το about phone να δούμε ποια έχεις τώρα επάνω; -
-
-
Βεβαίως και μπορείς.
Τις οδηγίες εγκατάστασης θα τις βρεις εκεί που θα κατεβάσεις την custom rom. Συμβουλεύουν για το ποιο twrp θα χρησιμοποιήσεις και πως θα την περάσεις.
Επάνω σου έγραφα για official developer rom. -
Εγινε ευχαριστω, θα ψαξω λιγο ακομα αλλιως θα ξαναρωτησω :Ρ
-
εβαλα την android pixel expierience 9 pie την msm extended 9 pie την arrows android 9 pie kai h msm extended pie 9 android ειναι η καλυτερη..το magisk 17.1 δουλευει τελεια..δεν δουλευει το xposed και για τουλαχιστον ενα χρονο μην περιμενεισ να δουλευει φιλε...ακομα ουτε στο ορεο δεν εχει τελειωσει το ατομο αρα,,,εχει πολυ δρομο ακομα.στο redmi note4x mido 4gb ram 64 rom δοκιμασα και εχω την msm extended pie 9 rooted with magisk..ολα δουλευουν καλα..πολυ γρηγορο
-
νομιζω πως η msm extended pie 9 δεν εχει βγει σε sagit, τουλάχιστον δεν εχω βρει κατι μεχρι στιγμης..
Εχω δοκιμασει pixel experience και syberia αλλα για καποιο λογο κολλαω στο σημειο που, αφοτου κανω install rom και gapps και κανει και boot κανονικότατα, ερχεται η στιγμη για τα google services και πρεπει να συνδεθω σε wifi και να ελεγξει για ενημερώσεις.. μονο που δεν τελειωνει ποτε αυτος ο ελεγχος.. οποτε δεν μπορω να κανω τιποτα! Και ουτε να αποφυγω αυτό τον ελεγχο μπορω..
καμια ιδεα??
σημειωση: εχω δοκιμασει να κανω πολλες φορες ολοκληρωτικο wipe και επανεγκατασταση ρομ - gapps (stock)
σημειωση2: ρομ με android 8.1 και gapps δουλευει κανονικα -
μαλλον προβλημα του ιντερνετ εχεις και δεν τελειωνει ο ελεγχος ποτε απο τις ενημερωσεις..συνδεσε το ροθτερ με τον υπολογιστη η το κινητο και κανε καθαρη εγκατασταση..wipe cache dalvic/art system data και βλεπε επισης μην σου μηδενιζει οταν πας να κανεις εγκατασταση τη μνημη του συστηματος...γιατι το ειδα και αυτο και εκανα ολοκληρη ιστορια για να εγκαταστησω τις ρομ..χαχαχα..
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0