Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα μου ,λέγοντας σας ότι έχω στα χέρια μου ένα redmi 4x το οποίο με οποία κάρτα και να δοκίμασα ,έχει σήμα μόνο σε 2g mode,ενώ σε 3G και lte βρίσκει σήμα για πολύ λίγο και μετά πάλι τίποτα.Ακομα ,προσπαθώ να το συνδέσω με το πισί και στο mi sυit'd μου λέει ότι πρέπει πρώτα να κάνω update την συσκευή μου και μετά να το συνδέσω.θα ανεβάσω και φωτό απ τις πληροφορίες της συσκευής μήπως δείτε κάτι.
Σήμα μόνο 2g σε redmi 4x
-
-
Δεν λειτουργεί το PC Suite. Είναι απαρχαιωμένο.
Ανέβασε ένα screenshot από το about phone να δούμε ποια rom έχεις επάνω τώρα. -
-
-
Η αλήθεια είναι ότι εγώ μόλις το πήρα στα χέρια μου του έκανα την αναβάθμιση που ζητούσε . Το πήρα μεταχειρισμένο από χέρι. Αλλά η άλλη αλήθεια είναι ,ότι ένα ακόμα ίδιο που είχα ήδη στην κατοχή μου μετά την τελευταία φορά που πήρε αναβάθμιση ,άρχισε να χάνει κλήσεις συνέχεια και να μου έρχονται μυνηματα.
-
-
Αν είναι ακόμα στην αρχή και δεν του έχεις περάσει πολλά, θα σου έλεγα να περάσεις την αντίστοιχη global developer για να δεις εάν υπάρχει διαφορά
-
Δεν έχω περάσει τίποτα . Αν έχετε κάποιον οδηγό ,θα το έκτιμουσα ιδιαίτερα ,καθότι το σοφτγουερ αντικείμενο δεν το έχω .
-
Κατεβάζεις από εδώ την global developer ---> MIUI ROM for Redmi 4X - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Και δίπλα στο γκρι παραθυράκι που γράφει flashing guide έχει οδηγίες εγκατάστασης ---> Xiaomi MIUI Official Forum -
Θενκς γιου! Θα το δοκιμάσω και θα επιστρέψω για τα αποτελέσματα.
-
Υπάρχει ενδεχόμενο να μην την περάσει και να θέλει ξεκλείδωμα του bootloader, θα το δεις στην πράξη αυτό, επίσης με την αλλαγή θα κάνει και factory reset οπότε εάν έχεις τίποτα μέσα, κράτα αντίγραφα πρώτα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα