λοιπον, ανοιγω νεο θεμα γιατι την/τις προηγουμενες φορες που ποσταρα στο θεμα με το firmware (ή σε αλλο) και
100 απαντησεις ασχετες ερχοντουσαν καθημερινα και απαντηση δεν επαιρνα,
παμε λοιπον:
1) ειναι φυσιολογικο το battery drain του 3 στην αναμονη;
εχω 2 και 3, τα παιρνω μονο για τρεξιμο (δεν με ενδιαφερουν οι υπολοιπες λειτουργιες),
το 2 δηλαδη, το 3 μια φορα το πηρα,
φορτισαν περιπου ιδια μερα και εχουν υπολοιπο και τα δυο γυρω στο 60%
2) στο 2 στο τελος του τρεξιματος και ενω ειμαι λουτσα στο ιδρωτα λογω υγρασιας (αυτες τις ημερες εχει πολυ)
δεν αναβει η οθονη, δοκιμασα ακομα και το σηκωμα του καρπου
(αληθεια αυτο πως δουλευει; θελει αποτομη κινηση ή χαλαρα απλα σηκωνεις το χερι; ),
ουτε αυτο δουλεψε, το 3 απ οτι ειδα την μια φορα που το πηρα πρεπει να ειναι λιγοτερο ευαισθητο;
3) στο 2 μπορεσα και απενεργοποιησα ευκολα τα βηματα μεσα απο τις επιλογες του mifit,
στο 3 δεν γινεται; εχει βρει κανείς τι και πως;
100 απαντησεις ασχετες ερχοντουσαν καθημερινα και απαντηση δεν επαιρνα,
παμε λοιπον:
1) ειναι φυσιολογικο το battery drain του 3 στην αναμονη;
εχω 2 και 3, τα παιρνω μονο για τρεξιμο (δεν με ενδιαφερουν οι υπολοιπες λειτουργιες),
το 2 δηλαδη, το 3 μια φορα το πηρα,
φορτισαν περιπου ιδια μερα και εχουν υπολοιπο και τα δυο γυρω στο 60%
2) στο 2 στο τελος του τρεξιματος και ενω ειμαι λουτσα στο ιδρωτα λογω υγρασιας (αυτες τις ημερες εχει πολυ)
δεν αναβει η οθονη, δοκιμασα ακομα και το σηκωμα του καρπου
(αληθεια αυτο πως δουλευει; θελει αποτομη κινηση ή χαλαρα απλα σηκωνεις το χερι; ),
ουτε αυτο δουλεψε, το 3 απ οτι ειδα την μια φορα που το πηρα πρεπει να ειναι λιγοτερο ευαισθητο;
3) στο 2 μπορεσα και απενεργοποιησα ευκολα τα βηματα μεσα απο τις επιλογες του mifit,
στο 3 δεν γινεται; εχει βρει κανείς τι και πως;