Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Είμαι κάτοχος ενός Redmi 5A και έχει Android 7.1.2 N2G47H και MIUI Global 9.6.5.0 NCKMIFD σταθερή.Σήμερα μου ήρθε να κάνω ενημέρωση σε MIUI 10.1.1.0 NCKMIFI σταθερή.Να προχωρήσω σε ενημέρωση; Πρέπει να κάνω backup και πως γίνεται αυτό;Πρέπει να αφαιρέσω την κάρτα μνήμης η τέλος πάντων τι πρέπει να προσέξω πριν προχωρήσω στην ενημέρωση.Ευχαριστώ.
Αναβάθμιση από MIUI 9.6 Σε MIUI 10.1
-
-
Να έχεις καλή σύνδεση στο ίντερνετ, μπαταρία πάνω από 70% και να μην διακόψεις την διαδικασία εγκατάστασης
Καθαρά για εσένα αν θες, αντιγράφεις φώτο, βίντεο, επαφές στον υπολογιστή ή τις συγχρονίζεις σε κάποιο account -
Αναφέρεσαι σε official rom;
Σε επίσημη αναβάθμιση δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Η Xiaomi έχει φροντίσει να γίνουν οι αναβαθμίσεις χωρίς προβλήματα.
Εχε το τηλ συγχρονισμένο με mi, google account.
Μπορείς καλού κακού να έχεις τον bootloader ξεκλείδωτο για να μπορείς να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση αν η νέα δεν σου αρέσει. -
Ηδη έκανα την αναβάθμιση και όλα καλά.Δεν μου αρέσει καθόλου η συγκεκριμένη έκδοση και δεν γνωρίζω αν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος.Αν δεν είναι, μπορώ να τον ξεκλειδώσω τώρα και να επανέλθω στην προηγούμενη έκδοση ή είναι κατόπιν εορτής;Αν γίνεται πως τον ξεκλειδώνω και πως επανέρχομαι στην προηγούμενη έκδοση;
-
Βάλε οδηγούς στον υπολογιστή σου
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Και ξεκλείδωσε
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
Έχει μια χρονοκαθυστερηση, δες τι θα σου βγάλει. -
Κάτι ακόμα, για να γυρίσεις σε προηγούμενη, θέλει fastboot rom, άτι που σημαίνει ότι θα γίνει ολική διαγραφή στο κινητό και θα πρέπει να τα περάσεις όλα από τη ναρχή
-
Ηδη έκανα τον έλεγχο αν είναι κλειδωμένος ο bootloader σύμφωνα με τις οδηγίες που βρήκα στο forum και μου βγάζει το παρακάτω:
Ο bootloader είναι κλειδωμένος.Προχωράω στο ξεκλείδωμα και βλέπουμε. -
-
NasDriver αν ειναι έτσι το αφήνω όπως έχει,προκειμένου να φάω μια μέρα για να το σετάρω όπως είναι τώρα.Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια σας.
-
.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0