Διαφήμιση

Bug σε Mi A1

• Διορθώθηκε
  • Bug σε Mi A1

Το κινητό μου δεν είναι muiu αν και πρώτη φορά προσέχω ότι το φόρουμ αφορά miui, νόμιζα ότι αφορούσε όλες τα κινητά xiaomi, και όχι μόνο miui...
    Επίσης συγνώμη για το διπλή (παρόμοια) αναφορά του θέματος μου, θεωρώ ότι θα βοηθήσει κι άλλους χρήστες που ψάχνουν το συγκεκριμένο θέμα/thread αν υπάρχει σαν bug. Σε διαφορετική περίπτωση διορθώστε αναλόγως.

Λοιπον σχετικά με το Xiaomi Mi A1:
    Σήμερα έπαιζα ένα παιχνίδι για αρκετή ώρα (που πρώτη φορά κράτησε τόση ώρα, περίπου ~45'-50') αλλά το έχω παίξει πολλές φορές με μεγάλη διάρκεια παιχνιδιού. Η συσκευή ήταν ζεστή αλλά όχι καυτή. Το παιχνίδι
    δεν είναι ψηλών απαιτήσεων, αν και νομίζω ότι κάποια στιγμή στις ρυθμίσεις του είχα βάλει να έχει μέγιστη ποιότητα γραφικών.
    Μόλις τέλειωσε το παιχνίδι, η οθόνη μαύρισε. Πατάω να κάνει restart, τίποτα, όση ώρα και να το χω πατημένο. Μόνο ένα λευκό λαμπάκι ανάβει όταν το πατάω, πάνω αριστερά δίπλα απο την κάμερα.
    Είχε κάνει αναβάθμιση μόλις προχθες στην έκδοση του Νοεμβρίου.
    Τι κάνουμε πριν το επιστρέψουμε στο σκρουτζομάγαζο;
  • Κάποτε ήταν μόνο MIUI...στην πορεία έβγαλε και με android one...δεν έχεις κάνει κάτι λάθος :)

Δοκίμασες να μπεις σε fastboot mode με τα κουμπιά volume down & power ?
  • Απαντάω για να μη το πάθουν κι άλλοι.
    Ευτυχώς μου κοψε πριν το πάω στο σκρουτζομάγαζο και άλλαξα και θέση usb και επίσης μάλλον φταίει το φτηνό σκρουτζοκαλώδιο.
    Θέλει καλό καλώδιο τροφοδοσίας και όχι τις μ*@#%ίες που πουλάνε κάποια μαγαζιά. Μη τσιγκουνευτείτε το καλώδιο. Ο βλ*κ*ς ήθελα να πάρω αρκετά καλώδια (για γραφείο, σπίτι, αυτοκίνητο, σαλόνι κ.λ.π.) και πήρα ότι πιο φτηνό βρήκα.
    Lesson learned.

ΥΓ. Ευχαριστώ φίλε @NasDriver, δεν είχα δει την απάντησή σου. θα το έχω υπόψιν μου για το μέλλον. Υπόψιν ότι με volume down + Power δεν ανταποκρινόταν.

Ένα κόλπο που έκανα ήταν να κολλήσω / στριμώξω κάπου το κινητό ώστε να πατιέται πολλή ώρα το power button με την ελπίδα ότι θα τελειώσει τελείως η μπαταρία και να μπορέσω να κάνω reset. (Σκληρή επιφάνεια, βαρύ (και άδειο!) ποτήρι και γίνεται η δουλειά)

Τελικά μάλλον όμως αυτό που βοήθησε ήταν το γεγονός ότι (όταν τελείωσε τελείως η μπαταρία και δεν άναβε το λευκό φωτάκι το έβαλα να φορτίσει και αφού ψιλοφόρτιζε αλλά έκανε κάτι περίεργα) σκέφτηκα να αλλάξω θέση στο καλώδιο και τότε δούλεψε τελικά. Άρα... καλώδιο και θέση usb λύνουν το θέμα..! Ελπίζω αν το πάθουν άλλοι να βοηθηθούν..
  • Διαφήμιση