Mi8 Ελληνική rom
-
-
@MIUI_ART
Το δικό μου που είναι από Infoquest και το έλεγξα σήμερα δεν έχει ενεργοποιημένο το arb (Android 8.1.0).
Άρα αν κατάλαβα καλά, ξεκλειδώνω bootloader με την Global Stable rom που ήδη έχω (10.0.3.0) όταν θα έχω την έγκριση, περνάω το twrp με κάποιο πρόγραμμα (Xiaomi AIO Toolbox), κάνω format data και μετά φλασάρω την τελευταία xtrv.
Σωστά ή ξεχνάω κάτι;
Συγνώμη εάν κούρασα αλλά έχω αγχωθεί... -
Καλησπέρα παιδιά, έχω την 8.11.29 global dev με arb 1, θα υπάρξει θέμα με το ξεκλείδωμα και πέρασμα της xtrv που δεν έχει arb?Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
-
-
@amavroudis ωραία, το ξέρω ότι δεν έχει θέμα με το ξεκλείδωμα, αλλά δεν μπορούσα γμτ να περιμένω 15 μέρες με την global stable για αυτό έβαλα την dev. Το διακινδυνεψα γιατί δεν ήμουν 100% σίγουρος, αλλά η stable δεν μου καθόταν καθόλου....... Άρα αύριο μεθαύριο που θα ξεκλειδώσω περνάω την δικιά μας και όλα καλά....
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
-
Καλησπερα παιδια, εν οψει ξεκλειδωματος, ηδη πρεπει να ειναι οκ οι ωρες θα το δω το πρωι γιατι αλλιως θα με πιασει πρωι......δεν μπορω να βρω ROM για το Mi 8!!!!!!!!!!!
Τι παιζει ακριβως? γραφει για καθυστερηση αλλα εστω και μια προηγουμενη να βαλω......Αυτη την στιγμη ειμαι με την 8.11.29 global beta.
Να μην εχω και κανενα θεμα με το arb, αυτη ειναι βασισμενη στο android 9, με τελευταιο check του arb "1", μολις ανοιξω την virtual και μπω σε windows θα ξανατσεκαρω εννοειται να μην εχουμε κανενα απροοπτο.
Και κατι ακομα: σε ποσο χρονικο διαστημα πρεπει να κανω το ξεκλειδωμα για να μην ξαναπεριμενω τις 15 μερες?
Για να μπορεσω να περιμενω την δικια μας οταν με το καλο βγει? αν ξεκλειδωσω και μεινω με την global beta? γινεται?
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και την βοηθεια.Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
-
Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός. Εφόσον έχεις τη συσκευή στο λογαριασμό σου τουλάχιστον 15 ημέρες ξεκλειδώνεις όποτε θέλεις. Μη το αφήσεις για του χρόνου...
Πρόσεξε, όταν ξεκλειδωσεις θα κάνει factory reset. Κάνε συγχρονισμό με google, mi account για ανά σώσεις ότι μπορείς. -
@amavroudis τους συγχρονισμους τους κανω καθημερινα και εχω παρει και εξτρα χωρο στο mi cloud και εχω κανει αντιγραφο ασφαλειας εκει, το θεμα ειναι οτι στο sector dowload του forum δεν βρισκω rom για το mi 8!!!!!! εκεινο ειναι που θα με καθυστερησει για το ξεκλειδωμα!!!! Εκτος και αν μπορω να ξεκλειδωσω και να μεινω με την global beta.....οποτε ξεκλειδωνω περναω twrp μενω με την global beta και περιμενω την τελευταια rom!!!!
Αυτο θελω να ξερω γινεται?Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
-
Μπορείς να ξεκλειδωσεις και να μη συνεχίσεις με εγκατάσταση άλλης rom. Απλά θα είσαι με official rom ξεκλείδωτος.
Αν περάσεις twrp θέλει πέρασμα custom rom. Δεν μπορείς να μείνεις με official rom και twrp. Εκτός και αν κάνεις root με magisk ή flash lazyflasher μέσω twrp.
Εδώ η τελευταία για το dipper:
[Miui 10 8.11.29/30] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 37 συσκευές -
@amavroudis
Είσαι σίγουρος φίλε μου ότι εάν περάσεις twrp δεν μπορείς να έχεις official miui rom;
Είμαι σίγουρος ότι είχα βάλει παλιότερα official global miui rom με το twrp και δούλεψε κανονικά χωρίς προβλήματα. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα