Καλησπέρα παιδιά! Αγόρασα πριν 3 ημέρες το 4/64 RN5 από ελληνικό κατάστημα. Το κινητό δουλεύει κανονικά , ωστόσο όταν εικονίζεται κάτι γκρί (κυρίως) είναι εμφανές ένα λευκό "πλαίσιο" στην οθόνη. Σαν λευκή "σκιά". Ορθογώνιο παραλληλόγραμμο που έχει μέγεθος λίγο μικρότερο από την οθόνη. Να πάρω στο μαγαζί μπας και μου κάνουν αντικατάσταση ή είναι συνηθισμένο πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο;
Λευκές γραμμές στην οθόνη
-
-
Πριν τρεις ημέρες ; Αντικατάσταση εντός πλαισίου DOA απαιτείς , μην δεχτείς επισκευή.
-
-
Εγώ δεν θα το δεχόμουν σε καινούργιο κινητό , ας μην είναι και τόσο έντονο το πρόβλημα τώρα , μελλοντικά ίσως εάν όχι σίγουρα θα χειροτερέψει...
-
Μήπως φοράει τζαμάκι η οθόνη?
Πολύ συμμετρικό μου φαίνεται το σχήμα... -
Οχι, δε φοράει τζαμάκι. Πρέπει να αναφέρω ότι η ασπριλα δεν έχει την ίδια ένταση όλη την ώρα. Για παράδειγμα εδώ και 3 ώρες που έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα το κινητό δε φαίνεται σχεδόν τίποτα, ενώ το μεσημέρι που το πείραζα συνέχεια ήταν πολύ έντονη. Δεν ξέρω τι παίζει. Θα πάρω τηλ αύριο στο κατάστημα και θα συνεννοηθώ. Ελπίζω άμα πάω εκεί να εμφανής.
Υ.Γ. είναι όντως πολύ συμμετρική. Έχει ακριβώς το σχήμα της οθόνης, απλώς είναι λίγο πιο μέσα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0