Διαφήμιση

MI BAND 3

• ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ MI BAND 3 ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ.
      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΙΣΩ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ 2-3 ΩΡΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    • RE: MI BAND 3

Ο/H Themis71 έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ MI BAND 3 ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ.
      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΙΣΩ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ 2-3 ΩΡΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
      Καθάρισε με οινόπνευμα τα πινάκια κ του band και του φορτιστή. Αν το φορτίζεις σε USB port δοκίμασε κάποιο άλλο όπως και με άλλο φορτιστή αν χρησιμοποιείς. Αν δεν δουλέψει τίποτα από τα δύο θα σου πρότεινα να αγοράσεις καινούργιο καλώδιο φόρτισης του band. Αν κατά τύχη έχει κάποιος γνωστός σου ακόμα καλύτερα να δοκιμάσεις εκείνον. Αν παρόλα αυτά τίποτα δεν λειτουργήσει τότε μάλλον το κόβω για πρόβλημα του band. Επίσης δες μήπως δεν κάνει καλή επαφή το Band με το φορτιστή. Πίεσε το να πιάσει λίγο καλύτερα

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Themis71 έγραψε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
      και αν θέλεις μη γράφεις με κεφαλαία σε παρακαλώ. Παραβιάζεις τους όρους του φόρουμ που συμφωνησες να τηρείς.
    • Διαφήμιση
    • Το είχα πάθει κι εγώ. Είχε πέσει αρκετά χαμηλά η μπαταρία και μετά δεν φορτιΖε με τίποτα.
      Άφησε το να ξεφορτισει τελείως και μετά θα φορτίσει κανονικά.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk