Έχουμε κάποιο νεο με την αναμενόμενη αναβάθμιση σε PIE; Φαίνεται να έχει κολλήσει λίγο το ζήτημα . Ενώ υπήρχε φημολογία οτι ξεκίνησε απο την Ασία τελικά μάλλον δεν ισχύει . Επίσης άκουσα οτι στο Beta Testing δεν τα πήγε καλά
A2 Lite Pie Update
-
-
Επιτέλους ήρθε η αναβάθμιση του pie. Χριστουγεννιατικο δώρο
Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Νωρίτερα απ' το αναμενόμενο (τέλη Δεκέμβρη με αρχές του 2019), ελπίζω να είναι η stable και όχι η ΒΕΤΑ που δινόταν σε Πολωνία και Ασία, in any case είμαι σε download ήδη σε ένα 4/32 mia a2 lite...
UPDATE: Κάποια εικονίδια είναι πολύ άσχημα, πχ η κουκίδα που χρησιμοποιείται ως ένδειξη μιας WiFi σύνδεσης. Yπάρχουν 2 νέα gestures (Jump to camera, swipe up on home button), εφαρμογή και υποστήριξη radio και κάποιες άλλες αισθητικές παρεμβάσεις-λειτουργείες. Σε κλήσεις/internet access δεν είχα κάποιο πρόβλημα, το μόνο κάποιο μικρό πρόβλημα με revolut (το οποίο διορθώθηκε μετά απο επικοινωνία με revolut), so far so good. Δεν βλέπω (officially) ρυθμίσεις για VoLTE, λογικά κάποιος θα μπορούσε να δει με το "κόλπο" απο xda που είχε βγεί και για την προηγούμενη έκδοση...είδωμεν !!! -
Aλλαξε η διαβάθμιση της φωτεινότητας, ίσως όχι η μέγιστη που νομίζω είναι η ίδια. Αλλά πλέον στη μέση είναι αρκετά πιο σκοτεινό.
Κρίμα να χαλάσουν την οθόνη που ήταν το πιο ωραίο της συσκευής
Μπορει να γινει κατι ?
Γινεται να γυρισουμε το τηλεφωνο οπως ηταν πριν το update ? -
-
Ο/H adi32 έγραψε:
Aλλαξε η διαβάθμιση της φωτεινότητας, ίσως όχι η μέγιστη που νομίζω είναι η ίδια. Αλλά πλέον στη μέση είναι αρκετά πιο σκοτεινό.
Κρίμα να χαλάσουν την οθόνη που ήταν το πιο ωραίο της συσκευής
Μπορει να γινει κατι ?
Γινεται να γυρισουμε το τηλεφωνο οπως ηταν πριν το update ?
Μου έβγαλε και εμένα ειδοποίηση για αναβάθμιση.
Όταν εννοείς άλλαξε η φωτεινότητα είναι πιο χειρότερο;
Γενικά έχεις παρατηρήσει άλλες αλλαγές ή δυσλειτουργία;
Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα