Αγορασα το redmi note 6 pro αλλα εχω προβλημα. Οταν παω να κατεβασω μια εφαρμογη στο play store κανει πως κατεβαζει αλλα δεν κατεβαινει η εφαρμογη. Βρηκα το προβλημα και στο google ως download pending. Μου κανει εντυπωση που δεν το βρηκα σε κανενα ελληνικο φορουμ. Κανονικα πρεπει να το χουν ολοι αυτο το προβλημα, οχι μονο εγω. Τελος παντων. Υπαρχει λυση ή να γυρισω πισω το κινητο; Ευχαριστώ.
Προβλημα με εφαρμογες play store
-
-
Είσαι με wifi ή με δεδομένα;
Κοίταξε μέσα σε
Security, data usage, restrict data usage
Μήπως και είναι μπλοκαρισμένη η λήψη σε δεδομένα.
Επίσης μέσα στις ρυθμίσεις του google play αντίστοιχη ρύθμιση. -
Δοκιμασα και με wifi και δεδομενα. Το κανει και με τα δυο οποτε δεν υπαρχει καποιος περιορισμος.
-
Για κάνε του ένα restart μήπως στρώσει. Μου το έχει παρουσιάσει και εμένα σε διάφορα κινητά όταν κάνει αναβάθμιση το ίδιο το google play.
-
Ο/H Nikos Batras έγραψε:
Αγορασα το redmi note 6 pro αλλα εχω προβλημα. Οταν παω να κατεβασω μια εφαρμογη στο play store κανει πως κατεβαζει αλλα δεν κατεβαινει η εφαρμογη. Βρηκα το προβλημα και στο google ως download pending. Μου κανει εντυπωση που δεν το βρηκα σε κανενα ελληνικο φορουμ. Κανονικα πρεπει να το χουν ολοι αυτο το προβλημα, οχι μονο εγω. Τελος παντων. Υπαρχει λυση ή να γυρισω πισω το κινητο; Ευχαριστώ.
Κάνε και μια επανεκκίνηση και δες... -
Εκανα πολλες φορες επανεκινηση.
Δεν υπαρχει google play services (ουτε στα ελληνικα). Μονο google play store. -
Πανω δεξιά στις 3 κουκκίδες επέλεξε show all apps και κάνε μετά την αναζήτηση. Θα σου το εμφανίσει.
Έλεγξε επίσης αν έχεις δώσει όλες τις άδειες στις εφαρμογές της Google.
Μπορείς ακόμη να δοκιμάσεις ένα uninstall updates για το play store.
Τελική λύση ένα factory reset. -
Ο/H Nikos Batras έγραψε:
Εκανα πολλες φορες επανεκινηση.
Δεν υπαρχει google play services (ουτε στα ελληνικα). Μονο google play store.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0