Καλησπέρα σε όλους. Τον τελευταίο καιρό που έβαλα κάρτα παρατήρησα ότι δεν με αφήνει να στείλω SMS. Δεν μου βγάζει συγκεκριμένο error code απλά μου λέει ότι απέτυχε να σταλεί . Είμαι 100% σίγουρος ότι έχω επιλέξει την σωστή κάρτα sim και ότι έχω SMS μέσα αφού σε άλλο κινητό δούλευε. Μπορείτε να μου πρότεινετε καμία λύση ;
Mi Messaging Failed to send
-
-
η κάθε εταιρεία κινητής έχει ένα νούμερο που υπάρχει τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων πρόσθετες ρυθμίσεις και λέγεται κέντρο μηνυμάτων και έχει ένα κινητό νούμερο (για vodafone είναι το +306942190000) δες μήπως έχει διαγραφεί ώστε να το προσθέσεις (για wind και cosmote δεν ξέρω ποια είναι τα νούμερα)
Wind: +30693599000
Cosmote: +3097100000Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H JohnHD έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Τον τελευταίο καιρό που έβαλα κάρτα παρατήρησα ότι δεν με αφήνει να στείλω SMS. Δεν μου βγάζει συγκεκριμένο error code απλά μου λέει ότι απέτυχε να σταλεί . Είμαι 100% σίγουρος ότι έχω επιλέξει την σωστή κάρτα sim και ότι έχω SMS μέσα αφού σε άλλο κινητό δούλευε. Μπορείτε να μου πρότεινετε καμία λύση ;
-
Σε SMS εννοούσα συγνώμη αν το διατύπωσα λάθος. Δοκίμασα αυτό που είπες με τους smssc αλλά δεν δούλεψε
-
Άρα υπάρχει ο αριθμός στο κέντρο μηνυμάτων; Αν ναι τότε πρέπει να καλέσεις την εταιρεία σου μήπως χρειάζεται να κάνουν κάτι αυτοίΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
Οκ ευχαριστώ για την βοήθεια αυτό θα κάνω
-
Ο/H JohnHD έγραψε:
Σε SMS εννοούσα συγνώμη αν το διατύπωσα λάθος. Δοκίμασα αυτό που είπες με τους smssc αλλά δεν δούλεψε
-
Ξεκλειδωτος είναι όμως δεν θα χάσω αρχεία ; Αν κάνω φλασ από πάνω;
-
Πήρες την εταιρεία σου και ρώτησες και σου είπαν ότι δεν έχεις θέμα και όλα δείχνουν οκ;Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
Ο/H JohnHD έγραψε:
Ξεκλειδωτος είναι όμως δεν θα χάσω αρχεία ; Αν κάνω φλασ από πάνω;
Το αν είναι πρόβλημα του παρόχου κινητής είναι κάτι που εξακριβώνεται πανεύκολα: βάζεις τη SIM σε μια άλλη συσκευή και δοκιμάζεις να στείλεις sms. Αν σε αυτή δουλέψει σημαίνει ότι είναι πρόβλημα του xiaomi (και 90% αυτό φταίει). -
Τελικα πριν το κάνω αυτό πήρα κοσμοτε τηλέφωνο και ενώ περίμενα μια ώρα στην αναμονή μου το έφτιαξαν. Αν και περίμενα έμεινα ευχαριστημένος που τουλάχιστον δεν μου ζητούσαν ένα σωρό στοιχεία αφμ τηλεφώνου κτλπ. Έτυχε να είναι παρόχου πρόβλημα αλλά ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια !
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0