Όχι , σε γνωστό μπήκε πάλι η γνήσια μπαταρία ακριβώς η ίδια .Ο/H amavroudis έγραψε:
Την άλλαξες στην Infoquest;
Γενικές απορίες για το Xiaomi Mi A2 Lite
-
-
Καλησπέρα σε όλους έχω ένα mi a2 lite και το είχα παροπλισμένο και είπα να το ανοίξω σήμερα αλλά μπενει σε fastboot συνέχεια ούτε σε recovery menu μπενει πάω να το συνδέσω στο λάπτοπ για να κάνω εγκατάσταση official rom αλλά δεν το βλέπει το λάπτοπ έκανα και ενημέρωση στους driver αλλά και πάλι τα ίδια,καμία ιδέα ; Τι μπορώ να κάνω να το επαναφέρω
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Xristos1980 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους έχω ένα mi a2 lite και το είχα παροπλισμένο και είπα να το ανοίξω σήμερα αλλά μπενει σε fastboot συνέχεια ούτε σε recovery menu μπενει πάω να το συνδέσω στο λάπτοπ για να κάνω εγκατάσταση official rom αλλά δεν το βλέπει το λάπτοπ έκανα και ενημέρωση στους driver αλλά και πάλι τα ίδια,καμία ιδέα ; Τι μπορώ να κάνω να το επαναφέρω
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Xristos1980 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0