εγινε η αναβαθμισει και οταν το κλειδωνω και παταω το κουμπι on off ενω ειναι κλειδωμενο κατεβαινει η μπαρα/γραμμη ειδοποιησεων και δεν μπορω να απενεργοποιησω. Οτι λεει ακριβως και ο φιλος εδω γραμμή εργασιών κλείδωμα
Redmi 4 pro
-
-
εδω τα χαρακτηριστικα
-
Αν κατάλαβα καλά, δεν θέλεις να βγαίνει η μπάρα ειδοποιήσεων ?
-
καλημερα!! Ναι να μην βγαινει οταν ειναι κλειδωμενο
-
Δες στις ρυθμίσεις κλειδώματος οθόνης, κλείσε ότι έχει να κάνει με ειδοποιήσεις...
-
δυστηχως τιποτα
-
Υπαρχει τροπος να ξανα γυρισω στην παλια εκδοση?
-
-
Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης - εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος (πρέπει να είναι ανενεργό).
-
δεν μου εχει καπου αυτη την επιλογη
Και γενικα δεν μ αρεσει καθολου.μηδεν ασφαλεια δεν κραταει μπαταρια το ηχειο ακουγετε σιγα.οσο ειχα την 9 ηταν πολυ καλο το κινητακι μου -
-
Ο/H giorgosst92 έγραψε:
Υπαρχει τροπος να ξανα γυρισω στην παλια εκδοση?
Πας οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια απενεργοποίηση το ...ενεργοποίηση οθόνης κλειδώματος για ειδοποίησης πας στο σεκιούριτι διαχείριση εφαρμογών και βλέπεις τι άδειες έχεις δώσει στις εφαρμογές και μετά πας συνθέτες ρυθμίσεις.. συντομεύσεις πλήκτρων και εφαρμογών .....να ελέγξεις τι κάνει κάθε πλήκτρο και τι εντολές έχουν ενεργοποιηθεί λόγω miui 10 δεν δικαιολογείται σε καμμία περίπτωση αυτό που σου κάνει εγώ redmi 4 prime με miui 10 official ξεκληδωτος βέβαια με twrp και ρουτ με magisk όλα έγιναν σωστά δεν έχω θέμα μπαταρίας(μεταχειρισμένο το πήρα)αλλά μετά από το miui 10 έκανα τα σεταρισματα που σου είπα γιατί πολλά είχαν αλλάξει......Ο/H giorgosst92 έγραψε:
καλημερα!! Ναι να μην βγαινει οταν ειναι κλειδωμενο
Ηλίας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0