Διαφήμιση

Μπλοκάρισμα τηλεφωνικών αριθμών αλλά με κάποια wildcards ?

• Απαντήθηκε
    • Μπλοκάρισμα τηλεφωνικών αριθμών αλλά με κάποια wildcards ?

Γεια σε όλους επειδή το έψαξα καλά και δεν βρήκα άκρη, μήπως υπάρχει κάποια λύση.
      Θέλω να αποκλείσω μία ομάδα αριθμών και όχι έναν έναν, να γίνω ποιο σαφής καθημερινά έχω κλήσεις από αριθμούς του τύπου 212000 και τέσσερα νούμερα μετά, που αλλάζουν πάντα δηλαδή την μία μπορεί να είναι 1514 την άλλη 1515 την άλλη 1546 κτλ .
      Βάζω κάθε μέρα στους μποκαρισμένους το οποιο νούμερα αλλά αυτό δεν είναι λύση γιατί αλλάζουν συνέχεια.
      Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπλοκάρω κάποιες ομάδες π.χ 21200015** ?
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Δες το NoPhoneSpam, το χρησιμοποιούσα παλιότερα σε ένα Jiayu που είχα...
      Θα χρειαστείς το F-Droid και μέσω αυτού θα το εγκαταστήσεις και θα κάνεις τις ενημερώσεις...

Καθαρά εγκυκλοπαιδικά το F-Droid είναι ένα repository για FOSS software, απόλυτα ασφαλές και φυσικά όλα τα προγράμματα είναι ανοιχτού κώδικα και ελεύθερα. Ίσως θα έχεις ακούσει το Adaway που είναι ένα από τα "διαμάντια" που μπορείς να βρεις στο F-Droid...

EDIT: επειδή είναι αρκετά παλιό πρόγραμμα διάβασε κι εδώ κάποια προγράμματα που προτείνει και κάνουν αυτό που θες
    • Να είσαι καλά το call blacklist το είχα δουλέψει παλιά σε άλλη συσκευή είναι πολύ καλό. Θα το δοκιμάσω και στο Nikel
      Ευχαριστώ

Sent from my U65GT using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Τελικά ξανά επανέρχομαι στο θέμα. Αυτό τελικά γίνετε και μέσα από το miui.
      Ρυθμίσεις κλήσεων, Λίστα αποκλεισμών, Αποκλεισμένοι αριθμοί, Προσθήκη το + κάτω κάτω, Προσθήκη προθέματος, και βάζω στην δική μου περίπτωση, 21200015. Πατω οκ και μπαίνει στην λιστα το 21200015*
      Μια χαρά γίνεται η δουλειά...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk