καλησπέρα σε ολους. Να ενημερώσω και εγώ με την σειρά μου για το κλείδωμα του mi A2 που πολύ πρόσφατα αγόρασα. Ότι έχουν προτείνει οι προηγούμενοι φίλοι το έκανα, εκτός ανοίγματος της πλάτης. Εαν κάποιος φίλος έχει κάτι νεότερο ,θα χαρούμε πολλοι πιστεύω αν βρεθεί μια λύση μιάς και η μαμά εταιρία προς το παρόν δεν έχει καποια επίσημη ανακοίνωση ή λύση. Ευχαριστώ.
Mi Α2 - hard brick
-
-
δυστυχώς το κινητό μπλόκαρε τελείως μετά από άνοιγμα και πείραγμα τα πινάκια.
-
Ο/H billyver έγραψε:
Ο/H KPetros έγραψε:
Ωπππππππ , δεν εχω την ιανουαριου , μεχρι δεκεμβρη παει το security update Μου
Ο/H fousekos έγραψε:
-
Ο/H fousekos έγραψε:
Telegram: Contact @hellasmobiles
Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. -
-
Ο/H fousekos έγραψε:
-
-
Ο/H fousekos έγραψε:
δυστυχώς φίλε NasDriver όχι, δεν μου δείχνει τίποτα πλέον , κάνει μια δονησει μόνο οταν πάω να το βάλω για bootloop και τέλος. Δευτέρα πάει στο κατάστημα και βλέπουμε.
Την fastboot rom και δοκίμασε να την περάσεις με το miflash και test point -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H fousekos έγραψε:
δυστυχώς φίλε NasDriver όχι, δεν μου δείχνει τίποτα πλέον , κάνει μια δονησει μόνο οταν πάω να το βάλω για bootloop και τέλος. Δευτέρα πάει στο κατάστημα και βλέπουμε.
-
Ο/H fousekos έγραψε:
ότι οδηγό εχουν προτείνει όλοι όσοι ξέρουν περισσότερα από μένα πάνω σε αυτό το θέμα το έχω κάνει , για αυτό κατέφυγα και στο άνοιγμα πλάτης,το έχω κάνει και αυτό που προτεινεις από τα πρώτα που δοκίμασα.
Σου βγάζει κανένα λάθος το miflash ?
Μπορείς να ανεβάσεις ένα print screen από το miflash με τις επιλογές που έχεις βάλει ? -
-
Αυτο για να το κάνει κάποιος που δεν είναι ειδικός, είναι πολύ επικίνδυνο και πρέπει να γνωρίζει τι κάνει. Καταρχάς πολύ σωστά όπως είπε ο φίλος geoanto555 θέλει προσοχή με τα πινς. Οπωσδήποτε ξεκουμπωμα όπως και η μπαταρία για λιγο. Και κάτι σημαντικό εφόσον γίνει σωστά η διαδικασία υπάρχει χρονικό όριο κάποιων δευτερολέπτων για να μπει το κινητό σε fastboot mode.. Οπότε όποιος θέλει να το προσπαθήσει, αν δεν είναι σίγουρος ότι θα το καταφέρει, καλύτερα να μην το κάνει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0