Παιδια βλεπω πως δεν υπαρχει νήμα για το xiaomi amazfit verge οποτε ειπα να δημιουργήσω ενα.Το ρολοι το εχω παραγγείλει(σε ασπρο) και το περιμενω λογικα μεσα στην εβδομαδα απο Bg.Πρώην κατοχος του stratos 2,το πούλησα και με τα ιδια χρηματα αγορασα το verge,το εαν εκανα καλα θα το δουμε.
Xiaomi Amazfit Verge
-
-
Καλορίζικο και εγώ σκέφτομαι να το πάρω,πες μας εντυπώσεις σου!
-
Ακομα δεν το έχω παραλάβει,έχει φτάσει Ελλάδα.θα κάνω και μια σύγκριση με το stratos 2 το οποίο είχα.αναμονη παιδιά και θα επανέλθω.
-
Την παρασκευη παρελαβα το ρολοι.Το ρολοι ειναι ολο πλαστικο καλη ποιοτητας θα ελεγα.Οθονη amoled και δεν αντιμετώπισα κανενα προβλημα στον ηλιο.Μπαταρια ακομα δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα γιατι ηρθε φορτισμένο.Σε σχεση με το stratos 2 που ειχα μοιαζει φτηνιάρικο και ειναι και πιο μικρο σε διαστασεις.Με το stratos2 δεν μπορουσα να κοιμηθω,αυτο ειναι ελαφρύ και δεν το καταλαβαινεις οταν το φορας.Το μενου σχεδον το ιδιο πανω κατω, αυτο εχει ηχείο και μικροφωνο για να πραγματοποιήσεις κλησεις συνδεδεμένο με το κινητο ομως(δεν υποστηριζει esim),μια δυο κλησεις που εκανα ειμαι αρκετα ευχαριστημένος.Σε γενικες γραμμες εαν καποιος εχει το stratos2 δεν χρειάζεται να προβεί στην αγορα του Verge.Το θεωρώ υποβάθμιση!!!!
-
ψαχνω να βρω λυση δεν μπορω να δω τις επαφες στο amazfit verge εχω δωσει τις αδειες στα παντα τπτ δεν γίνεται δεν ξερω μου γραφει no contacts ενω επρεπε να τα δειχνει καμια λυση κάποιος οδηγός αναλυτικός ευχαριστω και παλι!!!
-
Παιδιά καλησπέρα, έχω το verge από τις 20 Γενάρη. Όλα πήγαιναν καλά και γενικώς ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
Πριν καμιά εβδομάδα ωστόσο, με ειδοποίησε για update και φυσικά προχώρησα και το εγκατέστησα, όμως η μπαταρία του ξαφνικά άρχιζε να εξανεμίζεται ταχύτατα. Εκεί που κρατούσε περίπου 7 ημέρες με μέτρια χρήση, με την ίδια ακριβώς χρήση δεν κρατάει ούτε 4. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ή μόνο εγώ είμαι ο "τυχερός"; Έχει κανείς να προτείνει κάτι (εκτός από επαναφορά στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις που το έκανα μόλις);
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0