Διαφήμιση

Xiaomi redmi note 6 pro

• Xiaomi redmi note 6 pro

Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την δουλειά που έχετε ρίξει εδώ μέσα. Ως νέο μέλος, δεν πρόλαβα να διαβάσω και πολλά, αλλά από τα λίγα που διάβασα, φαίνεται ότι έχετε μεράκι που λέμε! Λοιπόν, περιμένω να μου έρθει το redmi note 6 pro..Το θέμα είναι πως προέρχομαι από συσκευή με ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ! Η αλήθεια έιναι ότι δεν είχα σκοπό να αλλάξω συσκευή αλλά για κάποιο λόγο, ΕΠΡΕΠΕ. Δεν έχει σημασία αυτό..για εσάς δλδ.. Τέσπα, που λέτε, δεν έχω ιδέα από αυτά τα κινητά. Θα τα καταφέρω ή ούτε με σφαίρες;; Εγώ νόμιζα πως θα το πάρω, θα το ανοίξω και όλα καλά..λίγο από αυτά που διάβασα χθες, δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ομολογώ πως με έπιασε ένας μικρός πανικούλης! Επίσης, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά το κινητό το πήρα από μεγάλη ελληνική αλυσίδα. Επίσης, θα ήθελα να μου πείτε γνώμες για το κιν. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το mi a2 αλλά διάβασα αρκετετά αρνητικά για το mi a2 (όλο προβλήματα και τα σχετικά) και αυτό ήταν ένας επιπλέον λόγος να καταλήξω στο note 6 pro. Και πάλι καλησπέρα σας!
    • Καλησπέρα και καλώς ήρθες :)

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας εκ των προτέρων.
      Όταν με το καλό παραλάβεις, θα ανεβάσεις εδώ μια φωτογραφία που θα φαίνεται το λειτουργικό (η rom) του κινητού και ΑΝ χρειάζεται κάτι άλλο, θα το πούμε τότε.Το πιο πιθανό είναι να το ανοίξεις, να το ρυθμίσεις όπως θες, να βάλεις αυτά που θες και όλα να είναι απλά και καλά. ;)

To κινητό δεν το έχω να πω προσωπική γνώμη, αλλά είναι αξιοπρεπέστατο. Ειδικά αν η αλλαγή είναι από πολύ απλό κινητό, θα νιώσεις ότι έχεις κάτι... διαστημικό :)
    • Καλώς σας βρήκα Ειρήνη! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Εύχομαι πραγματικά, να το ανοίξω και να είναι όλα κομπλέ και να μη χρειαστεί να τρέχω..ούτε να ασχοληθώ με αυτά τα 4 άρθρα που έβαλες επάνω γιατί ούτε χρόνο έχω, ούτε όρεξη για να είμαι ειλικρινής :P Αναμένουμε λοιπόν! Όταν θα μου έρθει, θα συνεχίσω σε αυτό το τόπικ ή θα πρέπει να ανοίξω άλλο; Και πάλι, σε ευχαριστώ πολύ! :)
    • Διαφήμιση
    • Συνεχίζεις εδώ, αν επιτρέπεται από ποια αλυσίδα το αγόρασες ?
    • Driver, φυσικά και επιτρέπεται!Θα το έγραφα από την αρχή αλλά δεν ήξερα αν επιτρέπεται. Το πήρα από seven spot. Τετάρτη μου ήρθε το κινητό αλλά το άνοιξα σήμερα βραδάκι. Αύριο που θα έχω χρόνο, θα γράψω εδώ να δούμε τι έχω και τι δεν έχω και τι είναι να κάνω. Ελπίζω να είναι όλα οκ γιατί ήδη ζαλίστηκα διαβάζοντας κάποια πράγματα. Ευχαριστώ παιδιά, καλό ξημέρωμα και μιλάμε πάλι!
    • :D :D :D

Το κουτί στο πλάι γράφει global version ?
      Όταν κάνεις επανεκκίνηση, σου γράφει πουθενά στην οθόνη unlocked ?
      Θα μπορούσες να ανεβάσεις και μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
    • Διαφήμιση
    • αχαχαχα amavroudis! Ήμουν ανάμεσα σε nas και driver..και ''κέρδισε'' το driver. Για ολόκληρο, ούτε λόγος :P Τώρα ας πούμε θα ήθελα να γράψω ''nas'' αλλά μετά την παρατήρηση θα γράψω κανονικά :P NasDriver, το κουτί γράφει global version σε κόκκινο αυτκολλητάκι κ είναι στα αγγλικά τα γράμματα πίσω. Εννοώ, δεν γράφει κάτι στα κινέζικα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό, απλώς το αναφέρω. Στην επανεκκίνηση δεν είδα κάτι τέτοιο. Ανεβάζω φωτό.
      Images
      • Screenshot_2019-03-09-01-10-10-566_com.android.settings.png

184,83 kB, 1.080×2.280, viewed 156 times
    • Ωραία! Δηλαδή; Δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα; Ούτε ξεκλειδώματα (τη λέξη γνωρίζω όχι κάτι παραπάνω) ούτε να περιμένω για κάτι που περιμένουν κάποιοι χρήστες σε αναμονή, ούτε τίποτα; Ούτε κινδυνεύω να πεθάνει το κινητό που λένε; Επίσης, μου έχει έρθει αναβάθμιση. Να την κάνω; Τι να κάνω; Εφαρμογές, κατεβάζω κανονικά από play store του κινητού; Σόρρυ παιδιά για τις πολλές και ίσως κουλές ερωτήσεις αλλά αισθάνομαι σαν την μάνα μου που με κοιτάει με απορία, όταν της λέω ότι πρέπει να βρω χρόνο να κάνω φορμάτ..επίσης, πρώτη φόρτιση πότε πρέπει να γίνει; Όταν εξαντληθεί η μπαταρία ή κάπου στο 10 με 20% που διάβασα; Στα σέβεν μου είπαν να το αφήσω να αδειάσει αλλά εδώ λίγο που κοίταξα δεν είδα κάτι τέτοιο και η αλήθεια είναι ότι εμπιστεύομαι περισσότερο εσάς παρά τον υπάλληλο του σέβεν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τον υποτιμώ.
      Images
      • t.png

160,94 kB, 1.080×2.280, viewed 149 times
    • Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, προσωπικά θα σου έλεγα όμως να κάνεις το "ξεκλείδωμα" του bootloader, μελλοντικά θα σε βοηθήσει πολλές φορές :)
      Από θέμα κινδύνων, έχεις ότι κίνδυνο έχει κάθε συσκευή κινητού, ανεξαρτήτου μάρκας.
      Οι αναβαθμίσεις είναι περί ορέξεως που λένε, ότι θες εσύ...
      Βάζεις κανονικά τις εφαρμογές σου και αρχίζεις να το απολαμβάνεις - δουλεύεις...
      Δεν χρειάζεται πρώτη φόρτιση όπως παλιά, μετά το 20% που θα σου βγάλει μήνυμα για χαμηλή μπαταρία το βάζεις να φορτίσει...καλό θα είναι όταν φορτίζει, να μην το λειτουργείς.
      Η καλύτερη φόρτιση γίνεται μεταξύ 20%-80% αλλά προσωπικά δεν το έχω κάνει ποτέ, βράδυ φορτίζει και βγαίνει το πρωί που φεύγω για δουλειά :P

Καλοδούλευτο :thumbsup:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Vasiliky έγραψε:

Δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα; Ούτε ξεκλειδώματα
      @Vasiliky καλοτάξιδο η επιλογή είναι καλή και απροβλημάτιστη , θα το καταλάβεις καθ οδόν , ηρέμησε και απόλαυσέ το !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!