Παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει βημα βημα να περασω ελληνικη ρομ στο mi 8 μου.Τωρα φοραει την 10.2.3.0 stable
Βημα βημα ελληνικη ρομ σε mi 8
-
-
Ας το πάρουμε από την αρχή.
1) Κάνε εγκατάσταση τους drivers το πως ρίξε μια ματιά εδώ Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
2) Η συσκευή είναι Global version ή China version? Ο λόγος εδώ: ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
3) Κάνε έλεγχο του bootloader αν είναι κλειδωμένος ή όχι, πως θα το κάνεις εδώ Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
3) Αν το αποτέλεσμα δώσει κλειδωμένο bootloader εδώ τι πρέπει να κάνεις για να τον ξεκλειδώσεις Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 11.02.2019)
Αυτά για αρχή
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλημερα παιδια!!Κλειδωμενος ο bootloader και στο ξεκλειδωμα φτανει στο 95% και μου βγαζει το μνμ current acount is not bound to this device
-
-
Επιτελους μετα απο τοσες μερες το ξεκλειδωσα.Πηρα την αδεια και ολα καλα.Επομενο βημα παρακαλω???
-
Του περνάς το twrp
twrp_dipper_3.2.3-1_tools-4_blue
Με τον δεύτερο τρόπο του οδηγού
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Του έχεις περάσει νωρίτερα την xtrv Rom στον εσωτερικό χώρο του κινητού
xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI8_9.3.28_v10-9.zip
Με το που μπεις σε περιβάλλον twrp , factory reset , install xtrv , format data , yes , reboot system , έτοιμος και το στήνεις σιγά σιγά. -
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Του περνάς το twrp
twrp_dipper_3.2.3-1_tools-4_blue
Με τον δεύτερο τρόπο του οδηγού
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Του έχεις περάσει νωρίτερα την xtrv Rom στον εσωτερικό χώρο του κινητού
xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI8_9.3.28_v10-9.zip
Με το που μπεις σε περιβάλλον twrp , factory reset , install xtrv , format data , yes , reboot έτοιμος και το στήνεις σιγά σιγά.
-
Κατι τελευταιο με swift και ανοιγμα παραθυρου εντολων μου εμφανιζει το poweshell και οχι το cmd.....
-
Κάνε το με powershell αφού έχεις Windows 10.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα