Καλησπέρα τελικά αγόρασα το poco και έβαλα μια gcam αλλά είπα να ρωτήσω κ εσας π έχετε ποια gcam προτείνεται για αυτο τυο κινητο....
Pocophone F1 Gcam
-
-
Θα με ενδιέφεραν γνώμες επί του θέματος.. Για ρυθμίσεις κτλπ.. Εγώ πχ εγώ κατεβάσει από εδώ το port του sannn111ty, και πέρασα το config του...
Για να το βάλεις απλά χρησιμοποιείς έναν file explorer (εγώ έχω το xplore, με έχει βολέψει) κ φτιάχνεις ένα path μέσα στο internal GCam/Configs (θα βάλω φώτο όταν καθίσω σε PC) βάζεις το xml μέσα, και μετά ανοίγεις την εφαρμογή και κάνεις διπλό touch στο κενό δίπλα από το κουμπί που βγάζει φώτο (μέσα στο μαύρο πλαίσιο). Restart την εφαρμογή το κάνει load μόνο του.
Σε φωτογραφία με φως του ήλιου (όχι λάμπα ή με το led) βγάζει καλύτερη φώτο σε χρώματα και ευκρίνεια... Τις υπόλοιπες λειτουργίες πχ night mode, δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
Για βραδυνές προτιμώ manual με την μαμά εφαρμογή, για σταθερά αντικείμενα τουλάχιστον (τοπία κτλπ)Συσκευές : Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Current Device Xiaomi Pocophone f1 -
Δείτε εδώ πως θα δημιουργήσετε τον φάκελο και πως γίνεται εισαγωγή - εξαγωγή configcelsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings09/
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Δείτε εδώ πως θα δημιουργήσετε τον φάκελο και πως γίνεται εισαγωγή - εξαγωγή configcelsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings09/
Συσκευές : Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Μήπως δεν πατάς στο κατάλληλο σημείο; Στο μαύρο θελει, δίπλα από τα buttons.
-
Έχω πατήσει παντού μέσα στο μαύρο πλαίσιο. Έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση gcam του san1ty. Και πριν είχα μια BSG και σε καμία από τις 2 μου έβγαζε κάτι.
Νόμιζα ότι κάνει μόνο του load όταν κάνεις double clickΣυσκευές : Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Αυτό το config τι ρόλο παίζει?
Εγώ κατέβασα το apk, το εγκατέστησα και λειτουργεί κανονικά.
Τι διαφορά θα μου δώσει το config?
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τι κερδίζεις με αυτη την διαδικασία?
-
Ο/H kinezos69 έγραψε:
Αλλιώς θέλει να δοκιμάσεις μόνος σου να βρεις τις ρυθμίσεις για σωστή φωτογραφία. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H kinezos69 έγραψε:
Αλλιώς θέλει να δοκιμάσεις μόνος σου να βρεις τις ρυθμίσεις για σωστή φωτογραφία.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στις εκδόσεις 6.2.024 δεν υπάρχει ακόμη αυτή η δυνατότητα. Μόνο στις εκδόσεις 6.1.021 υπάρχει αυτό το χαρακτηριστικό. Τα config παιδιά είναι έτοιμες ρυθμίσεις από χρήστες - κατόχους συσκευών. Δοκιμάζετε και όποιο θα σας αρέσει το κρατάτε. Κάποια έτοιμα config θα βρείτε εδώ Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8 και στα ανάλογα νήματα στο xda.
-
Guys εχω μια ιδέα..Επειδή εδω είμαστε άτομα μονο του Poco γτι δεν κάνουμε το εξής..
1) Ρυθμίσεις για Gcam
2) Ρυθμίσεις για manual cam
Αυτο με τα έτοιμα αρχεία με ρυθμίσεις Gcam ειναι πολύ καλό κ βολικό..δεν το έβαλα ακόμα αλλα κάποια στιγμή θα το βάλω...
Ποιά έκδοση Gcam προτείνεται...???
Εγω έχω την beta 20
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0