Για την αποφυγη λαθων ανοιξα νεο νημα εδω:
Poco X4 Pro 5G φλασαρισμα stable xtrv
Ευχαριστω για τη βοηθεια
Poco X4 Pro 5G φλασαρισμα stable xtrv
Ευχαριστω για τη βοηθεια
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔες και poco x4 pro απο bestprice βγαινει κοντα στα 250 νομιζω σε αυτα τα λεφτα ειναι οτι καλυτερο θεωρώΟ/H apos έγραψε:
Καθε γνωμη δεκτη κοιταζω για συσκευη λογω οτι το RN7 εχει σχεδον ξεκολλησει ολη η οθονη απ το πλαισιο και η μπαταρια εχει πει το ποιημα budget 250 ευρω redmi note 10 pro κοιταζω και το redmi note 11pro 5G μπας και πεσει λιγο η τιμη δεν με ενδιαφερει το 5G camera απλα εχουν snapdragon ξεκλειδωμα δλδ και περασμα rom της ομαδας η λεω τωρα εγω υπομονη οσο παει να ρθει και το redmi note 12 με τον Qualcomm SM4375 Snapdragon 4 Gen 1 (6 nm) καθε αποψη δεκτη
Τον Μάιο είχα και εγώ αυτό το δίλημμα όταν γέρασε το note 7,Ο/H apos έγραψε:
Καθε γνωμη δεκτη κοιταζω για συσκευη λογω οτι το RN7 εχει σχεδον ξεκολλησει ολη η οθονη απ το πλαισιο και η μπαταρια εχει πει το ποιημα budget 250 ευρω redmi note 10 pro κοιταζω και το redmi note 11pro 5G μπας και πεσει λιγο η τιμη δεν με ενδιαφερει το 5G camera απλα εχουν snapdragon ξεκλειδωμα δλδ και περασμα rom της ομαδας η λεω τωρα εγω υπομονη οσο παει να ρθει και το redmi note 12 με τον Qualcomm SM4375 Snapdragon 4 Gen 1 (6 nm) καθε αποψη δεκτη