εχω σοβαρό πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα με την μπαταρία του ΜI 8 αδειάζει πολύ γρηγορα και δεν ξέρω πως να το διορθώσω. Πιο κάτω επισυννάπτω ένα screen shot .Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ?
Το είχα και εγώ αυτό το θέμα. Το σύστημα Android ήταν πρώτο στην κατανάλωση και εμένα στα 35% περίπου. Το μόνο που βοήθησε ήταν στις ρυθμίσεις - διαχείριση εφαρμογών- από πάνω στην αναζήτηση - σύστημα Android και σε αυτό εκκαθάριση δεδομένων και διακοπή. Βέβαια αυτό κράτησε για κάποιες μέρες. Μετά πάλι τα ίδια δεν έφτανε τόσο ψηλά αλλά κάπου στο 20-25% που πάλι είναι πρόβλημα. Όλα αυτά με τις τελευταίες global Dev.
Τώρα έβαλα την xtrv εβδομαδιαία 9.5.9. Την πρώτη και δεύτερη μέρα ήταν στο 6%, σήμερα πήγε 10%. Προς το παρόν είναι νορμάλ αν και το 10% δεν ξέρω αν είναι.
Δεν ξέρω τι μπορεί να φτάσει η απαγόρευση κάποιον εφαρμογών ( Google play και παρόμοια) στην πρόσβαση δεδομένων? Στην τοποθεσία?
Στην κατανάλωση μπαταρίας αν πατήσουμε πάνω στο σύστημα Android βγάζει κάποιες διεργασίες, αυτές εμφανίζονται με σειρά κατανάλωσης η είναι άκυρο αυτό?