Διαφήμιση

Από iphone σε xiaomi ;

• Από iphone σε xiaomi ;

Γεια σας είναι κάτοχος εδώ και αρκετά χρονια IPhone 4 και μετά 6.Δεν έχω δουλέψει ποτέ Android .Το τελευταίο διάστημα αγόρασα αρκετά πράγματα της xiaomi από έξυπνες λαμπες και βραστηρες μέχρι σκούπες .Εντυπωσιαστηκα από την ποιότητα τους και το σημαντικότερο αν και πήρα αρκετά πράγματα δεν έφτασα ούτε στη μισή τιμή ενός iPhone .Επειδή το IPhone 6 το έχω 4 χρονια σκέφτομαι να πάω σε xiaomi αλλά δεν ξέρω αν θα ενθουσιάστω όσο με τα αλλά προϊόντα τους .Επισης σεν ξέρω ποιο xiaomi .Κοιταζα το Redmi 7 αλλά μου αρέσει πολύ το mi9 το θέμα όμως είναι ότι δεν έχω ούτε θα πάρω 4k τηλεοραση αρα δεν με ενδιαφερει το 4k.Φωτογραφιες θα ήθελα να βγάζει καλητερα από το 6 αλλά να κρατάει η μπαταρία .

Sent from my iPhone using Tapatalk
    • Είσαι λίγο μπερδεμένος πάντως αν συγκρίνεις το redmi 7 με το Mi 9...
      Θα ακούσεις πολλά σχόλια εδώ στο φόρουμ για το iphone-->Xiaomi.
      Σε αφήνω στους ειδικούς...
    • Από iphone σε xiaomi ;

Ο/H amavroudis έγραψε:

Είσαι λίγο μπερδεμένος πάντως αν συγκρίνεις το redmi 7 με το Mi 9...
      Θα ακούσεις πολλά σχόλια εδώ στο φόρουμ για το iphone-->Xiaomi.
      Σε αφήνω στους ειδικούς...

Δεν έχω ιδέα από τα κίνησε της Xiaomi .Aπλα το mi9 το είδα ποιοτικό καλητερη οθονη ποιο κομψό .Απο την αλλά τι 4κ δεν με ενδιαφερει και η μπαταρία σεν ξέρω τι βλέπω μικρή .Λιγο όμως που διάβασα εδώ για αυτή τη συσκευη βλέπω ότι παλιοί κάτοχοι IPhone προς mi9 πανε πάρα σε σειρές redmi.

• Διαφήμιση
    • Η σειρά Mi είναι οι ναυαρχίδες της Xiaomi, ενώ η σειρά redmi είναι η μεσαία-μικρή κατηγορία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αξίζουν.

Πέρνα από ένα Κωτσόβολο να τα δεις στην πράξη, συνήθως έχουν αρκετά μοντέλα...στην πράξη θα δεις τις διαφορές τους :)
    • Εγω καθε μερα ειμαι και πιο σιγουρος για την επιλογη μου.Eφυγα απο τo 6s και ελεγα θα παρω το XR.Τελικα πηρα το mi9 128GB και ειμαι χαρουμενος απο ολες τις αποψεις.Και στην τσεπη και στην συσκευη :D
      Ολα μια συνηθεια ειναι.Το android δεν εχει την απλοτητα του ios αλλα ολα μαθαινονται και ολα συνηθιζονται.Η apple πρεπει να καταλαβει οτι δεν ειναι πια το μονοπωλιο εποχων 3gs και iphone 4.
      Βαλε ενα χρηματικο "ταβανι" που λενε.Πες τοσα διαθετω και παρε αυτο που θα σ'αρεσει πιο πολυ.Δες συγκριτικα στο ιντερνετ πηγαινε σε ενα καταστημα και δες τα απο κοντα και αποφασισε.
    • Από iphone σε xiaomi ;

Ο/H james. έγραψε:

Εγω καθε μερα ειμαι και πιο σιγουρος για την επιλογη μου.Eφυγα απο τo 6s και ελεγα θα παρω το XR.Τελικα πηρα το mi9 128GB και ειμαι χαρουμενος απο ολες τις αποψεις.Και στην τσεπη και στην συσκευη :D
      Ολα μια συνηθεια ειναι.Το android δεν εχει την απλοτητα του ios αλλα ολα μαθαινονται και ολα συνηθιζονται.Η apple πρεπει να καταλαβει οτι δεν ειναι πια το μονοπωλιο εποχων 3gs και iphone 4.
      Βαλε ενα χρηματικο "ταβανι" που λενε.Πες τοσα διαθετω και παρε αυτο που θα σ'αρεσει πιο πολυ.Δες συγκριτικα στο ιντερνετ πηγαινε σε ενα καταστημα και δες τα απο κοντα και αποφασισε.

Το πρόβλημα είναι ότι έχω δουλέψει μόνο iOS και έχω και το υπόλοιπο οικοσύστημα της apple -MacBook pro και Apple TV .Ειχα και imac και Apple Watch και εκανα βλακεια που τα έδωσα .Επισης είχα πάρει smartwatch με Android και σε 4 μήνες το έδωσα .Το να έχεις ένα τηλέφωνο πάνω από 4 χρονια χωρίς θέματα

• To μεγαλύτερο "πρόβλημα" είναι η συνήθεια και στα θέματα τεχνολογίας το νιώθουμε πιο έντονα. :)

Σίγουρα όταν άνοιξες για πρώτη φορά osx ή ios, χρειάστηκες κάποιο διάστημα προσαρμογής και να λύσεις απορίες ή προβληματάκια χρήσης.
      Όταν μάθουμε, δύσκολα ξεκολλάμε. Αυτό ισχύει γενικά.

Έχοντας χρησιμοποιήσει όλα τα είδη λειτουργικών, σε σταθερές και φορητές συσκευές -και μετά το στάδιο προσαρμογής- θεωρώ ότι το android έχει πολύ μεγαλύτερη ελευθερία να κάνεις πράγματα.
      Η μόνη φορά που είδα παρόμοια ευελιξία σε ios, ήταν όταν είχα κάνει jailbreak στη συσκευή.

Εαν σε ενδιαφέρει να επενδύσεις κάποιο χρόνο για να μάθεις κάτι καινούριο, που ταυτόχρονα είναι πιο ανοιχτό και πιο φθηνό, κάνε την κίνηση. Αξίζει.
      Εαν δεν είσαι σίγουρος αλλά θες να δοκιμάσεις, μπορείς να ξεκινήσεις με μια "νορμάλ" συσκευή, από άποψη τιμής.
      Δες το λειτουργικό, συνήθισέ το λίγο καιρό και αν η "εμπειρία χρήσης" είναι ευχάριστη, μπορείς να περάσεις σε ναυαρχίδα. Τη "μικρή" συσκευή τη δίνεις σε άλλο μέλος της οικογένειας ή την πουλάς ή την κρατάς σα δεύτερη.
      Ακόμη και με την αγορά μιας ναυαρχίδας και μιας αξιοπρεπέστατης mid range συσκευής, το συνολικό κόστος θα είναι πιο μικρό από ένα iphone. ;)
    • Διαφήμιση