Έχω την τελευταία official σε mido και είμαι root με magisk hide. Το facebook το έχω αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση, αλλά το deaign του δεν έχει αλλάξει. Έκανα διαγραφή cache, αποσύνδεση του λογαριασμού από τη συσκευή και τίποτα. Τι φταίει;
εκανα και εγω root με τον ιδιο περιπου τον ιδιο τροπο. Μπορει να μην εγινε καμια ουσιαστικη αλλαγη στο fb. Το fb κανει ολοκληρη ενημερωση ακομα και για αλλαξει ενα στοιχειο. Αλλα πριν οαμε σε αυτο το συμπερασμα, θελω να μου πεις. Ποια εκδοση ειχες πριν την αναβαθμιση και ποια μετα την αναβαθμιση
εκανα και εγω root με τον ιδιο περιπου τον ιδιο τροπο. Μπορει να μην εγινε καμια ουσιαστικη αλλαγη στο fb. Το fb κανει ολοκληρη ενημερωση ακομα και για αλλαξει ενα στοιχειο. Αλλα πριν οαμε σε αυτο το συμπερασμα, θελω να μου πεις. Ποια εκδοση ειχες πριν την αναβαθμιση και ποια μετα την αναβαθμιση
Κατα 90% πηγες απο πχ 10.0.0.0.0 στην 10.0.0
0.1. Το fb ψτιαχνει συμεχεια ενημερωσεις ακομα και χωρις ουσιαστικη αλλαγη. Και εμενα, αλλακε το εικονιδιο της εφαρμογης και καποια αλλα μεσα, αλλα κατα τα αλλα ειναι ιδιο. Λες και δεν την εκανα. Μην σκας για αυτο λογικα, αν ειχες προβλημα με τις ενερωσεις, θα εκανε παντου προβλημα.
Κι εμένα άλλαξε το εικονίδιο, σχεδόν όλα έγιναν σαν το καινούριο. Μόνο το design των καρτελων δεν άλλαξε. Τέλος πάντων, δεν έχω και τόσο θέμα μ αυτό. Τη δουλειά του την κάνει.