Εδώ συζητάμε μόνο για θήκες και προστασία οθόνης του Mi9. Φυσικά μας ενδιαφέρουν και τα δύο αλλά και ο συνδυασμός τους (πολλές φορές η θήκη δημιουργεί προβλήματα στο τζάμι και το αντίστροφο). Βοηθήστε λοιπόν από την εμπειρία σας να διαλέξουμε σωστά. Ξεκινάω εγώ:
Για θήκη παράγγειλα Spigen Rugged Armor. Κάποιοι το 'χουν νομίζω Τι λέει;
Τζάμι πήρα Nillkin Amazing H Tempered Glass Τι λέει;
Θα κάνω edit με εντυπώσεις μόλις τα βάλω.
Μήπως full face είναι καλύτερο; Nillkin Full Face Tempered Glass
EDIT 4/6/2019:
H θήκη είναι λίγο γκουμούτσα και χαλαει τη σιλουέτα του κινητού, ωστόσο εμπνέει ασφάλεια. Καλύπτει πλήρως το εξογκωμα των πίσω καμερών.
Το τζάμι είναι μεν ποιοτικό (Nilkin γαρ), το αποτύπωμα δεν έχει προβλημα, ωστόσο επειδή δεν είναι full face δε καλύπτει πλήρως την οθόνη και δε μπαίνει "κατω" απ τη θήκη στη περίπμετρο, με αποτελεσμα στο μικρό αυτό κενό να μαζευεται σκόνη

Με τη πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω και το Spigen Tempered Glass
Για θήκη παράγγειλα Spigen Rugged Armor. Κάποιοι το 'χουν νομίζω Τι λέει;
Τζάμι πήρα Nillkin Amazing H Tempered Glass Τι λέει;
Θα κάνω edit με εντυπώσεις μόλις τα βάλω.
Μήπως full face είναι καλύτερο; Nillkin Full Face Tempered Glass
EDIT 4/6/2019:
H θήκη είναι λίγο γκουμούτσα και χαλαει τη σιλουέτα του κινητού, ωστόσο εμπνέει ασφάλεια. Καλύπτει πλήρως το εξογκωμα των πίσω καμερών.
Το τζάμι είναι μεν ποιοτικό (Nilkin γαρ), το αποτύπωμα δεν έχει προβλημα, ωστόσο επειδή δεν είναι full face δε καλύπτει πλήρως την οθόνη και δε μπαίνει "κατω" απ τη θήκη στη περίπμετρο, με αποτελεσμα στο μικρό αυτό κενό να μαζευεται σκόνη
Με τη πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω και το Spigen Tempered Glass