Γεια σας... Κάτοχος του rm note 7 και αρκετα ευχαριστημενος απο το κινητό.. Παρατηρησα μια χαλαρότητα στη μπαταρία. Δλδ δεν κρατούσε αρκετα. Βέβαια αυτο απο μονο του δεν λέει και πολλα γιατί το κινητό είναι στη τεταρτη φόρτιση οπότε είναι λογικό πιστεύω να μην έχει "φτιαξει" ακομα η μπαταρία. Το προβλημα ξεκιναει βασικά απβτη στιγμή που κατέβασα το accubaterry και στη δευτερη φορτιση αφού είχα κάνει πριν ηδη δυο μου έδειξε οτι η ζωη της μπαταρίας είναι 85% δλδ περίπου 3.383. Πιστεύετε οτι το συγκεκριμένο app ειναι ακριβές;; μήπως χρειάζεται να κανω και αλλες φορτίσεις για πιο ακριβες αποτέλεσμα;; η εχει προβλημα η μπαταρία;; Το κινητό είναι καινούριο οπότε με ανησυχεί το θεμα της μπαταρίας και έχει εγγύηση αρα μπορω να το φτιαξω οσο είναι καιρός
Πρόβλημα με μπαταρια;;;; redmi note 7
-
-
-
-
Δεν λέει και πολλα αυτό το app... To accubattery είναι απο τα πολυ καλα προγράμματα απλα θα θελα και τη δικη σας γνωμη ως προς το αποτελεσμα. Με ενδιαφέρει η διαφορα που δείχνει στη φθορα της μπαταριας
-
Αν η μπαταρία εχει όντως μικρότερη χωρητικότητα το πώς τη ξοδεύει το κινητό μάλλον δεν έχει τοσο σημασια γιατί και νορμάλ να δουλεύει θα κρατάει πολύ λιγότερο
-
Όταν έγραψα πιο πάνω οτι το πρόβλημα ξεκινησε οταν κατεβασα το accubaterry δεν εννοούσα ότι φταίει το συγκεκριμένο πρόγραμμα απλα οτι παρατηρησα τη φθορα που αναφέρει
-
Καμία απάντηση ακόμα...
-
Απάντηση σε τι ?
Στο λέει και η ίδια η εφαρμογή, εκτιμώμενη χωρητικότητα-σχεδιαζόμενη χωρητικότητα...μιλάμε για στατιστικά και σε όλα μα όλα τα στατιστικά υπάρχει το στατιστικό λάθος...
Αν σε αυτό προσθέσεις ότι η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι ονομαστική 4000mAh ποτέ δεν θα πιάσει σε καθημερινή χρήση-φόρτιση-εκφόρτιση τα 4000mAh...το στατιστικό λάθος μεγαλώνει...
Περισσότερα εδώ ---> Μπαταρία ιόντων λιθίου - Βικιπαίδεια -
Ορίστε και τα δικά μου στατιστικά. Ενώ για τα redmi 4,5 γίνεται χαμός στις συγκρίσεις SOT πχ στο xda, στα 6,7 βλέπω ελάχιστες αναφορές. Περίεργο για ένα κινητό που πούλησε 20μυρια. Εσείς πόσο SoT βγάζετε; Εγώ περίμενα παραπάνω
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0