Settings app -> Lock screen & password -> Set screen lock -> Password required -> Select "Immediately"Ο/H AiQuan έγραψε:
Δεν το γνώριζα αυτό... Πως ρυθμίζεται αυτό;!
Εδώ πρέπει να είναι.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούSettings app -> Lock screen & password -> Set screen lock -> Password required -> Select "Immediately"Ο/H AiQuan έγραψε:
Συγγνώμη φίλε @amavroudis, μάλλον δεν το έθεσα αρκετά κατανοητά και σε ταλαιπώρησα τσάμπα ψάχνοντας για τη ρύθμιση. Όταν μίλησα γιαΟ/H amavroudis έγραψε:
Settings app -> Lock screen & password -> Set screen lock -> Password required -> Select "Immediately"Εδώ πρέπει να είναι.Ο/H AiQuan έγραψε:
Και η δική μας είναι αρκετά καλή με περισσότερες επιλογές από της μαμάς, αλλά παρατήρησα τρομερή διαφορά στην κατανάλωση τηςΟ/H knight666 έγραψε:
H rom εγκαθίσταται χωρίς μηνύματα σφάλματος, ούτε εμφανίζονται κόκκινες γραμμές. Μετά την εγκατάσταση όμως, το κινητό πέφτει σεΟ/H geoanto555 έγραψε:
ΚαλημέραΟ/H knight666 έγραψε:
@AiQuan
Φίλε μου διάβασα σε ξένο φόρουμ ότι η αυξημένη κατανάλωση οφείλεται σε πρόβλημα της ρομ από την Xiaomi, οπότε όλες οι εκδόσεις της xtrv, eu, κλπ θα έχουν θέμα εφόσον και οι δύο βασίζονται στην china stable.
Λογικά με επόμενη αναβάθμιση δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Δεν ξέρω εάν μπορώ να βάλω παλιότερη έκδοση ρομ λόγω του arb που ίσως υπάρχει στη συσκευή.
Το gps ανοίγει κανονικά και βρίσκει γρήγορα τη θέση ακόμη και μέσα στο σπίτι.
Κάπου στα 5 δευτερόλεπτα νομίζω.