Volume management
-
-
Πολύ γενικευμένη ερώτηση, μπορείς να την κάνεις λίγο πιο συγκεκριμένη ?
-
Εννοω οτι οι ήχοι εισερχομενης κλησης και ειδοποιησεων εχουν κοινη διαχειριση. Για παραδειγμα :αδυνατω να λαμβάνω τον ήχο εισερχομενης κλήσης αλλα οχι(αφου το επιθυμω) ήχους απο ειδοποιησεις εφαρμογων ή συστήματος.Μοιραια θα λαμβανω και τους 2 ήχους, παρολο που για διαφορους λόγους δεν το επιθυμώΟ/H NasDriver έγραψε:
Πολύ γενικευμένη ερώτηση, μπορείς να την κάνεις λίγο πιο συγκεκριμένη ?
Θα ηταν καλο καποιος να διαχειριζεται ξεχωριστα τους ηχους της συσκευής
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ξανά λέω, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ?
Πότε αυτα θες αυτά ?
Όταν μπαίνεις σε λειτουργία πτήσης, όταν μπαίνεις σε DND ?
Όταν μπαίνεις σε silent mode ?
Γιατί γενικά έτσι, υπάρχει η δυνατότητα αυτή στο ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης > Ειδοποίησης Εφαρμογών > Επιλέγεις την εφαρμογή > Επιτρέψτε τον ήχο > OFF
Αλλά γίνεται ατομικά για κάθε εφαρμογή και όχι ομαδικά... -
Παραδειγμα: Εχω ενεργοποιημενο τον ήχο ειδοποίησης σε viber, messenger, whatsapp,sms.... πεφτω για ύπνο κ θελω μονο να ειδοποιηθω για εισερχόμενες κλήσεις κ οχι για μηνυματα απο τις παραπάνω εφαρμογες.Ο/H NasDriver έγραψε:
Ξανά λέω, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ?
Πότε αυτα θες αυτά ?
Όταν μπαίνεις σε λειτουργία πτήσης, όταν μπαίνεις σε DND ?
Όταν μπαίνεις σε silent mode ?
Γιατί γενικά έτσι, υπάρχει η δυνατότητα αυτή στο ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης > Ειδοποίησης Εφαρμογών > Επιλέγεις την εφαρμογή > Επιτρέψτε τον ήχο > OFF
Αλλά γίνεται ατομικά για κάθε εφαρμογή και όχι ομαδικά...
Θα πρεπει να απενεργοποιω καθε. εφραμογη ξεχωριστα? Δεν ειναι καπως ζορικο...?
DND και ρυθμίζεις τι ειδοποιήσεις θες να λαμβάνεις από κλείσεις
-
Στην φωτο που επισυναπτω..... θα δεχομαι κλησεις απο αγαπημενες επαφες αλλα καμια ηχητικη ειδοποιηση απο εφαρμογες ή ηχους συστηματος?Ο/H NasDriver έγραψε:
DND και ρυθμίζεις τι ειδοποιήσεις θες να λαμβάνεις από κλείσεις

Σωστά, με αυτή την ρύθμιση δεν λαμβάνεις ήχους ειδοποιήσεων εφαρμογών, πλην των κλήσεων από επαφές που τις έχεις ορίσει σαν "Αγαπημένες"
-
Δοκιμασα την απενεργοποιηση του"Περιορισμός αναδυομενων ειδοποιησεων" αλλα δεν υπήρξε ακυρωση της σιγασης της ειδοποιησης, οποτε κ παλι η αναδυομενη ειδοποίηση δεν χτυπησε.Ο/H NasDriver έγραψε:
Σωστά, με αυτή την ρύθμιση δεν λαμβάνεις ήχους ειδοποιήσεων εφαρμογών, πλην των κλήσεων από επαφές που τις έχεις ορίσει σαν "Αγαπημένες"
Επισης, αυτή η ρυθμιση αφορα μονο τις εφαρμογες ή και τους ηχους συστηματος?
-
Το διακοπτακι αυτο ειτε ενεργο ειτε οχι ΔΕΝ επιτρεπει την ηχητικη ειδοποιηση σε καμια εφαρμογη.Ο/H NasDriver έγραψε:
Ενεργό πρέπει να είναι...
Επίσης,αν θελησω το αντιστροφο? Δλδ να χτυπάνε μονο οι εφαρμογες αλλα οχι ο ηχος κλησης..?
Μηδενίζεις την ένταση του ήχου κλήσης αλλά αφήνεις τους ήχους ειδοποιήσεων από τα κουμπιά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα