Καλησπέρα, έχω το mi 9 2-3 τώρα αγορασμενο από το mi store , σήμερα το πρωί μου δημιούργησε ένα πρόβλημα όταν ήμουν έξω έκλεισε απλά το κινητό μόνο του, το ανοίγω μου εμφανίζει το boot animation αλλά δεν ανοίγει ξανά κλείνει, το ξανά προσπαθώ τίποτα , το συνδέω σε ένα power bank και άνοιξε , μετά από 10 λεπτά ξανά το ίδιο οπου όμως με το δεύτερο restart άνοιξε χωρίς το power bank , όλο το μεσημέρι δεν μου εμφανισε πρόβλημα στο σπίτι που το δούλευα σε WiFi , τώρα που ξανά βγήκα την ώρα που χρησιμοποιούσα το messanger. Ξανά κλείνει και ανοίγει με το δεύτερο power on, τι μπορεί να φταίει να κοιτάξω software η hardware ? Για εγγύηση είμαι λίγο με δεμένα χέρια γιατί θα λείπω εκτός Αθηνών για 2 μήνες και δεν προλαβαίνω να το αφήσω για service και να ελέγξουν αν υπάρχει hardware θέμα, ps. Φοβάμαι να περάσω το σημερινό update μην φάει κάποιο shut down την ώρα του update και brickarei.
Και το κινητό το βράδυ την ώρα που έβλεπα YouTube κλείνει και δεν ξανά Άνοιξε ποτέ, μου εμφανίζει το mi logo ξανά αλλά κλείνει επίσης όταν φόρτιζω μου εμφανίζει την μπαταρία αλλά δεν bootarei από εκει μετά
Και το κινητό το βράδυ την ώρα που έβλεπα YouTube κλείνει και δεν ξανά Άνοιξε ποτέ, μου εμφανίζει το mi logo ξανά αλλά κλείνει επίσης όταν φόρτιζω μου εμφανίζει την μπαταρία αλλά δεν bootarei από εκει μετά