1 Volte Ιουλ 18th 2019, 11:00pm Για οποιον τον ενδιαφερει η COSMOTE μου ενεργοποιησε το VOLTE στο Redmi Note 7 απλα στελνοντας το SMS που αναφερει στο Site της Despicable Me ! Sometimes it lasts in love. But sometimes it hurts instead.
3 Ιουλ 19th 2019, 3:06pm Δεν το εχω δοκιμασει ακομη. Την Δευτερα θα σας πω. Despicable Me ! Sometimes it lasts in love. But sometimes it hurts instead.
4 Ιουλ 20th 2019, 11:05am Δουλευει αλλα μερικες φορες χανει το σημα του Volte. Μετα μονο με power off το βρισκει ξανα, ή με δευτερη προσπαθεια κλησης. Despicable Me ! Sometimes it lasts in love. But sometimes it hurts instead.
5 Ιουλ 20th 2019, 11:20am Ευχάριστα νέα...ευχαριστούμε για την ενημέρωση Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
6 RE: Ιουλ 21st 2019, 11:32am Ο/H amavroudis έγραψε: Λειτουργεί; Τι γίνεται με το vowifi; Λειτουργεί; Αριστα! Το μονο κακο ειναι οτι οταν το εχω ενεργοποιημενο, δεν μπορει να συνδεθει το csip simple στο account της yuboto Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk