Διαφήμιση

Δόνηση σε mi band 3

• Δόνηση σε mi band 3

Καλησπέρα σε όλους σας,

Έχω το mi band 3 και σας ακολουθώ σε όλες τις αναβαθμίσεις που μας παρέχετε και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό. Από προχθές έχω πρόβλημα με το ρολόϊ δεν δουλεύει καθόλου η δόνηση σε τίποτα απολύτως. Έκανα και τα τελευταία updates παντού και τίποτα. Μήπως έχω πειράξει κάτι και δεν το έχω καταλάβει;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Ο/H Joannaer6n έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους σας,

Έχω το mi band 3 και σας ακολουθώ σε όλες τις αναβαθμίσεις που μας παρέχετε και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό. Από προχθές έχω πρόβλημα με το ρολόϊ δεν δουλεύει καθόλου η δόνηση σε τίποτα απολύτως. Έκανα και τα τελευταία updates παντού και τίποτα. Μήπως έχω πειράξει κάτι και δεν το έχω καταλάβει;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
      Πήγαινε από την κεντρική οθόνη του band στο Περισσότερα > Επαναφορά ρυθμίσεων.
      Μετά θα χρειαστεί να κάνεις κατάργηση τη συσκευή από το Mi Fit και να την συνδέσεις εκ νέου γιατί μετά το reset δεν θα την βλέπει...
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
      Λοιπόν έκανα ότι μου είπες και:
      1)Έκανα reset το ρολόϊ το είδα μηδένισε οκ
      2)Μετά από αυτό πήγα να κάνω καινούργια σύζευξη και κόλλησε με το που πάτησα το κουμπί οπότε δεν έγινε η σύζευξη και δεν γίνεται με τίποτα.
      3)Το ρολόϊ έχει νεκρή οθόνη και πιάνει που και που και όταν πιάνει πάω να προχωρήσω στο μενού και κολλάει.

Τι να κάνω;;; μήπως να πάω να πάρω το καινούργιο τι λέτε;;;; :D :D
    • Διαφήμιση
    • Διαγραφή του έκανες από το mifit ?

Ένα καινούργιο ποτέ δεν πάει χαμένο :D