Διαφήμιση

Μια βοηθεια θα ηταν χρησιμη

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Μια βοηθεια θα ηταν χρησιμη

Attention Ironie
      Σημερα το αγορασα και εγω (s version).
      2 θεματα και παρακαλω για την βοηθεια σας.
      Προσπαθει να κανει download το τελευταιο update και αυτο δεν ειναι εφικτο διακοπτεται χωρις να κατεβαζει το update.
      Επισης στο netflix κολλαει απιατευτα. Εχω 50αρα γραμμη και ο υπολογιστης παιζει Netflix απροβληματιστα.
      Οποια βοηθεια δεκτη.

Ευχαριστω

Πιθανόν το πρόβλημα είναι από το ρουτερ σου. Πιθανολογώ ότι έχεις ρουτερ παροχου και συνδεμένο τον υπολογιστή με καλώδιο.
      Μία καλή λύση είναι η αγορά αντάπτορα για σύνδεση του box με το ρουτερ με καλώδιο αν αυτό είναι εφικτό. Πριν από αυτό όμως μπορείς να αλλάξεις κανάλι στο WiFi ώστε να πετύχεις ποιο σταθερή σύνδεση.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Οντως εχω ρουτερ παροχου (voda 50mbps) οχι ομως συνδεδεμενο ενσυρματα με τον υπολογιστη.
      Επισης δεν ειναι εφικτη η συνδεση του box με το router.
      Πως αλλαζω το καναλι του ρουτερ?
      Επισης πως κανω update το firmware?
      Υπαρχει καποιος οδηγος?

Ευχαριστω πολυ.
    • Διαφήμιση

Update firmware που θες να κάνεις? Ότι αφορά το router επικοινωνισε με τον παροχο σου.
      Καλό είναι επίσης όταν ρωτάς κάτι στο φορουμ, να δίνεις λεπτομέρειες. Όπως επίσης και στις απαντήσεις σου.
      Γράφεις Voda 50 εννοείς, εννοείς Vodafone?
      Γραφεις δεν είναι εφικτή η σύνδεση με το ρουτερ, εννοείς ενσύρματα?

Σε Vdsl η vodafone δίνει 5Ghz ρούτερ, εσύ σε ποιά συχνότητα το έχεις συνδέσει? 2,4 η 5?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
    • Ο/H echaosad έγραψε:

Τι ακριβως δηλαδη δεν εξηγω σωστα αγαπητε μου?
      Σου απαντω μια προς μια σε αυτες τις ερωτησεις που ειχες την καλοσυνη να μου κανεις, απαντωντας μου.

Προφανως το update, αναφερεται στο box και οχι στο ρουτερ και η μη δυνατοτητα συνδεσης στην μη δυνατοτητα απευθειας συνδεσης με συρμα στο box οπως μου προτεινες.

Το voda50 ειναι με συντομογραφια vodafone 50mbps.

[procontra][/procontra]

Ο/H mslave έγραψε:

Σε Vdsl η vodafone δίνει 5Ghz ρούτερ, εσύ σε ποιά συχνότητα το έχεις συνδέσει? 2,4 η 5?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
      Δυστυχως κολαει και στα δυο....

UPDATE

Εκανα estore σε factory settings, εκανα udate και ενω το πρωι επαιζε μια χαρα τωρα ξανακολαει.

Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι το flix και το utube στριμαρουν κανονικα σε
      Mac, windows και τηλεφωνα και ταμπλετ ενω στο μποξ τζιφος.....

Πως αλλαζω το καναλι του ρουτερ?
      Σκεφτομαι σοβαρα αυριο να το παω για αλλαγη.....

Κανάλι στο ρουτερ αλλάζεις μέσα από το μενού του ρουτερ. Συνήθως μπαίνεις από κάποιον browser.
      Η Vodafone όμως, συνήθως πολλές ρυθμίσεις του ρουτερ τις έχει κλειδωμένες οπότε και δεν έχεις πρόσβαση. Ελπίζω την ρύθμιση για το κανάλι να σου δίνει πρόσβαση.
      Σχετικα με το πως αλλάζεις κανάλι, μπορείς να πάρεις και το τεχνικό τμήμα της Vodafone και να σε βοηθήσουν σχετικά.

• Διαφήμιση

Καλησπέρα και από μένα, αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τον @Lambert.

VDSL Vodafone 50αρα μετρημένη από την εταιρία σε τεχνικό έλεγχο και το Netflix κολλάει απελπιστικά, ανά διαστήματα.
      Στο PC & στο Mi Note 3 παίζει απροβλημάτιστα. Αυτό ξεκίνησε τον τελευταίο μήνα, από τον Σεπτέμβριο έχω το tv box και δεν είχα κανένα πρόβλημα σχετικά με την ταχυτητα ή τις αποσυνδέσεις. Άλλαξα router, channels, τσεκαρα τα πάντα κι όμως συνεχίζει κάποιες φορές να κολλάει.

Εχω μια μικρή υποψία οτι αυτό συμβαίνει πιο πολυ έπειτα από restart του router.

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αφού και οι δυο έχετε router Vodafone, πιθανόν το πρόβλημα να είναι εκεί. Αν είναι εφικτό δοκιμάστε το box σε κάποιον φίλο σαν με άλλο ρουτερ.
      Εγώ με forthnet και πραγματική ταχύτητα 9-10 mbps δεν έχω κανένα πρόβλημα, όμως πάντα χρησιμοποιώ δικό μου router και όχι του παροχου.

Το παράξενο είναι ότι έχω το ίδιο ρουτερ από τότε που πήρα το box, έβαλα ένα καινουριο για να λύσω το πρόβλημα και τελικά επέστρεψα στο παλιό.

Είναι ίσως κάποια αλλαγή της Vodafone?

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Το πηρα σημερα. Ολα παιζουν κανονικοτατα. Μου ειπαν οτι το service εκανε καποια update που προφανως δεν μπορουσα να τα κανω εγω ota.

Οποτε, jordi_7 βουρ στο service.

LH&R