Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω το mi band 4 απο το aliexpress την Chinese version. Θα έχω κάποιο πρόβλημα με την κινεζικη έκδοση? Ή ας πούμε αργότερα όταν βγουν τα ελληνικά θα μπορώ να τα περάσω?
Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω το mi band 4 απο το aliexpress την Chinese version. Θα έχω κάποιο πρόβλημα με την κινεζικη έκδοση? Ή ας πούμε αργότερα όταν βγουν τα ελληνικά θα μπορώ να τα περάσω?
Να πάρεις την Intermational Version γιατί ελληνικά στο Mi Band 4 China Version δεν πρόκειται ποτέ να βάλει η Xiaomi.
Φυσικά αναφέρομαι στο γνήσιο Firmware και όχι στα Custom Resources όπως και τα δικά μας.
Το firmware είναι το ίδιο και στις 2 εκδόσεις. Μέχρι στιγμής και οι κινεζικές έχουν πάρει γαλλικά, ρωσικά, πολωνικά, κτλ. Άρα η πιθανότητα να πάρει επίσημα και η κινεζική έκδοση τα ελληνικά είναι πολύ μεγάλη. Επίσης ανεπίσημα έχεις ήδη από τώρα ελληνικά και στις 2 εκδόσεις.
Προσωπικά πιστεύω πως δεν αξίζει να δώσεις 35+ ευρώ για την international, ενώ με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις την κινεζική από 24€. Άσε που το barcode του Alipay που δεν υπάρχει στην international, είναι ότι πρέπει για ...μίνι φακός!