Διαφήμιση

XIAOMI MI BAND2 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ

• XIAOMI MI BAND2 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΕΧΩ ΤΟ ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ ΒΑΝΔ 2 1 ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ...ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ,, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΕΓΩ ΣΤ Ο SERVICE ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 16,5 Ε =ΦΠΑ 24% ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 20 Ε ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΗΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΕΡΟ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ... ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟΣΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙ Ο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ SERVICE ? ΕΙΧΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ 2 ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ BAND1 TA OPOIA EINAI GADOYRIA DOYLEYOYN AKOMA 5 XRONIA ,,ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΟΝ ΛΙΝΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    • Το τι χρεώνει η κάθε εταιρεία που κάνει εισαγωγή συσκευών για service αφορά καθαρά την εταιρεία που κάνει την εισαγωγή και όχι το προϊών σαν προϊών...

Φυσικά πάτα μπορείς να κινηθείς κατά της εταιρείας που το αγόρασες, είτε μέσω των ενώσεων καταναλωτών είτε και νομικά ακόμα :)
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Το τι χρεώνει η κάθε εταιρεία που κάνει εισαγωγή συσκευών για service αφορά καθαρά την εταιρεία που κάνει την εισαγωγή και όχι το προϊών σαν προϊών...

Φυσικά πάτα μπορείς να κινηθείς κατά της εταιρείας που το αγόρασες, είτε μέσω των ενώσεων καταναλωτών είτε και νομικά ακόμα :)

ΦΥΣΙΚΑ KAI ENNOEITAI APO THN INFO QUEST ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ XIAOMI SERVICE OFFICIAL ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
      ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΣΤ ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ
      ΟΤΙ ΤΑ OFICIAL ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ...
      ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ?
      ΣΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
      ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 13Ε -MI BAND2 - ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Κ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ SERVICE ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ 20Ε +ΒΛΑΒΗ ΑΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Κ ΤΑ 20 ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΓΜΑ ?
      KAI EINAI ETSI H OXI AN ANOIKTEI TO ΜΙ-BAND ΤΕΛΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ?
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΤΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ DATA ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ?
    • Διαφήμιση