Καλησπέρα αγόρασα σήμερα το Xiaomi Redmi Note 7 και ο πάροχος μου είναι Cosmote στο site της xiaomi στα χαρακτηριστικά λέει οτι υποστηριζει 4g+ Mi Global Home αλλα εδω στο Ελληνικο λεει δεν υποστηριζει Redmi Note 7 - Specifications | Xiaomi Greece . Η συσκευη μου ειναι global εκδοση και δεν ειδα ποτε να πιανει 4g+ .Ένας φίλος μου έχει samsung και στο ίδιο μερος με εμενα ειχε 4g+ και το δικο μου το xiaomi redmi note 7 δεν ειχε. Εβαλα την sim στου φιλου μου το samsung και επιανε κανονικα 4g+ αρα η sim δεν εχει προβλημα. Διαβασα και στο forum της xiaomi οτι και αλοι χρηστες εχουν θεμα με αυτο. Αγορασα αυτο το κινητο γιατι ελεγε στο site της xiaomi οτι εχει 4g+ και δεν εχει. Εδωσα λευτα τζαμπα και το 4g+ δεν λειτουργει. Τωρα εγω πρεπει να το πουλησω γιατι το πηρα τζαμπα.
Απλα μου κανει εντυπωση που στο forum της xiaomi στα χαρακτηρηστικα λεει οτι εχει 4g+ κανονικα εδω: Mi Global Home
Και στο Ελληνικο λεει οτι δεν εχει: Redmi Note 7 - Specifications | Xiaomi Greece.
Απλα μου κανει εντυπωση που στο forum της xiaomi στα χαρακτηρηστικα λεει οτι εχει 4g+ κανονικα εδω: Mi Global Home
Και στο Ελληνικο λεει οτι δεν εχει: Redmi Note 7 - Specifications | Xiaomi Greece.