Καλησπερα σας χθες παραγγειλα και αυτο το πολυ συζητημενο xiaomi mi2s (ελπιζω να ειναι τοσο καλο οσο στα test που διαβασα).Σημερα πρωι ελαβα ενα e-mail απο το ibuygou το οποιο ειναι το παρακατω :
"dear,i am writing to tell you that your address is belongs to remote
areas,
Please kindly check here :raslist.dhl.com/jsp/first_main.jsp
also,we find it is really difficult to clear the custom in greece.would you
mind we using SG registered airmail?thanks.
Οκ το θεμα της απομακρισμενης περιοχη το λινω με το να το στηλω στην κοντινοτερη πολη.Τωρα το θεμα που με καιει το τελωνειο. Πηρα τηλεφωνο στην DHL και μου λεει μια τυπησα οτι ο εκτελωνισμος μεχρι 800 ευρω εχει κοστος 101 ευρω συν φορους συν δασμους (δεν ξερω και γω δηλαδη ποσο θα κοστισει) και μου προτινουν sg registered airmail(15-30 εργασιμες).Ετσι θα αποφυγω το να πληρωσω τελωνειο η παλι θα τα σκασω;;;; Επησης στο site εχουν σαν υποσημειωση το εξης:
*SG Post is the ONLY Shipping Method applied to Turkey&Brazil.
Το SG post ειναι διαφορετικο απο το SG registered airmail ;;;
To ξερω οτι αυτα που ρωταω μπορει να ακουγωνται χαζα για καποιους αλλα επηδη ειναι η πρωτη φορα που κανω αγορα απο εξωτερικα θα ηθελα την γνωμη σας για το τη να κανω.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
ΑΑΑ αυτο που ξεχασα να πω ειναι οτι φιλος μου πηρε απο το ιδιο site το καλοκαιρι το ιδιο κινητο και δεν ειχε κανενα θεμα με τελωνειο και ουτε πηρε καποιο αντιστοιχο e-mail με εμενα.
"dear,i am writing to tell you that your address is belongs to remote
areas,
Please kindly check here :raslist.dhl.com/jsp/first_main.jsp
also,we find it is really difficult to clear the custom in greece.would you
mind we using SG registered airmail?thanks.
Οκ το θεμα της απομακρισμενης περιοχη το λινω με το να το στηλω στην κοντινοτερη πολη.Τωρα το θεμα που με καιει το τελωνειο. Πηρα τηλεφωνο στην DHL και μου λεει μια τυπησα οτι ο εκτελωνισμος μεχρι 800 ευρω εχει κοστος 101 ευρω συν φορους συν δασμους (δεν ξερω και γω δηλαδη ποσο θα κοστισει) και μου προτινουν sg registered airmail(15-30 εργασιμες).Ετσι θα αποφυγω το να πληρωσω τελωνειο η παλι θα τα σκασω;;;; Επησης στο site εχουν σαν υποσημειωση το εξης:
*SG Post is the ONLY Shipping Method applied to Turkey&Brazil.
Το SG post ειναι διαφορετικο απο το SG registered airmail ;;;
To ξερω οτι αυτα που ρωταω μπορει να ακουγωνται χαζα για καποιους αλλα επηδη ειναι η πρωτη φορα που κανω αγορα απο εξωτερικα θα ηθελα την γνωμη σας για το τη να κανω.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
ΑΑΑ αυτο που ξεχασα να πω ειναι οτι φιλος μου πηρε απο το ιδιο site το καλοκαιρι το ιδιο κινητο και δεν ειχε κανενα θεμα με τελωνειο και ουτε πηρε καποιο αντιστοιχο e-mail με εμενα.