Καλησπέρα σε όλους
Αγόρασα πριν μερικούς μήνες(Ιούνιος 2019) το redmi note 7 από σκρουτζομάγαζο.
Πριν 2 εβδομάδες μου έπεσε νερό πάνω στο κινητό και αμέσως παρουσίασε πρόβλημα(έκλεισε μετά από μερικά λεπτά μόνο του).
Το άφησα να στεγνώσει μερικές μέρες,στην αρχή όταν προσπαθούσα να το ανάψω στην οθόνη του έβλεπες μόνο..pixel αλλά τώρα μετά από 2 βδομάδες είναι κανονική.
Η κατάσταση του κινητού αυτή τη στιγμή έχει ως εξής:
-Φορτίζει κανονικά αν το βάλω στην πρίζα.
-Μπαίνει σε recovery kai fastboot mode κανονικά.
-Όταν το ξεκινάω ανάβει,εμφανίζει το λογότυπο της Xiaomi και όταν εμφανιστεί από κάτω ότι φορτώνει το android το κινητό κλείνει.
Ακολουθώντας κάποιους οδηγούς που βρήκα εδώ στο φόρουμ
-έκανα εγκατάσταση driver στο pc για να αναγνωρίζει το κινητό
(έτσι φαίνεται το κινητό όταν το έχω σε fastboot και συνδεδεμένο στο pc Screenshot by Lightshot )
-είδα ότι το bootloader είναι κλειδωμένο και το ARB ενεργοποιημένο?
Screenshot by Lightshot
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πως να προχωρήσω από δω και πέρα μπας και σώσω το κινητό(αν σώζεται).
Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων.
Αγόρασα πριν μερικούς μήνες(Ιούνιος 2019) το redmi note 7 από σκρουτζομάγαζο.
Πριν 2 εβδομάδες μου έπεσε νερό πάνω στο κινητό και αμέσως παρουσίασε πρόβλημα(έκλεισε μετά από μερικά λεπτά μόνο του).
Το άφησα να στεγνώσει μερικές μέρες,στην αρχή όταν προσπαθούσα να το ανάψω στην οθόνη του έβλεπες μόνο..pixel αλλά τώρα μετά από 2 βδομάδες είναι κανονική.
Η κατάσταση του κινητού αυτή τη στιγμή έχει ως εξής:
-Φορτίζει κανονικά αν το βάλω στην πρίζα.
-Μπαίνει σε recovery kai fastboot mode κανονικά.
-Όταν το ξεκινάω ανάβει,εμφανίζει το λογότυπο της Xiaomi και όταν εμφανιστεί από κάτω ότι φορτώνει το android το κινητό κλείνει.
Ακολουθώντας κάποιους οδηγούς που βρήκα εδώ στο φόρουμ
-έκανα εγκατάσταση driver στο pc για να αναγνωρίζει το κινητό
(έτσι φαίνεται το κινητό όταν το έχω σε fastboot και συνδεδεμένο στο pc Screenshot by Lightshot )
-είδα ότι το bootloader είναι κλειδωμένο και το ARB ενεργοποιημένο?
Screenshot by Lightshot
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πως να προχωρήσω από δω και πέρα μπας και σώσω το κινητό(αν σώζεται).
Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων.