Διαφήμιση

Απογοήτευση με σκρουτζομάγαζο

• Απογοήτευση με σκρουτζομάγαζο

Καλησπέρα σας ,
      Αγόρασα στις 22/10/2019 το Xiaomi redmi note 7 . και διαπίστωσα ότι είχε θέμα το ακουστικό δεν με άκουγαν όταν με καλούσαν . Το πάω πίσω την δεύτερη ημέρα και του λέω θέλω αντικατάσταση λόγω DOA και μου είπε θα πρέπει να το δει τεχνικός αν το έκανες εσύ ή είναι του κινητού θέμα αλλά αντικατάσταση δεν μπορεί να γίνει μόνο να στο φτιάξουμε . Δεύτερης ημέρα κινητό και θα μου το άνοιγαν να μου φτιάξουν δεν δεχόταν την αντικατάσταση της συσκευής . και φυσικά δεν μπορώ να βρω πουθενά το δίκιο μου . Στο σίτε του γράφει όρους χρήσης και δεν τους εφαρμόζει . Μου λεει αντικατάσταση μπορεί να γίνει μόνο αν έχει θέμα με την πλακέτα το κινητό και το ακουστικό είναι μια απλή αλλαγή . Απλα αναφέρω προσοχή απο πιο μαγαζί αγοράζετε εγώ άκρη δεν έβγαλα με βλέπει και μικρό 24 ετών δεν μου έδωσε και πολυ σημασία και δεν είχα με ποιον να πάω απο το μαγαζί που να ξέρει πάνω σε τέτοια θέματα ..

Ευχαριστώ πολύ απλά ήθελα να το αναφέρω . :( :( :(

κάθε γνώμη δεκτή αύριο το κινητό μου είπε ότι θα το παραλάβω προλαβαίνω να κάνω κάτι ή να κινηθώ κάπως ... ή κάποιος να βοηθήσει που να έχει πολύ εμπειρία σε τέτοια θέματα . Ευχαριστω για το χρόνο σας :)
    • Απογοήτευση με σκρουτζομάγαζο

Δεν μας ανέφερες όμως το σκρουτσομάγαζο. Εάν μπορείς , πες το να προστατευτούν τα άλλα μέλη της κοινότητας.
    • Δυστυχώς αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα με πολλά καταστήματα, η κάλυψη εγγύησης όταν την χρειαστείς απλά δεν υπάρχει...ίσως γλιτώσεις 20-30 ευρώ στην τιμή συσκευής αλλά είσαι ξεκρέμαστος :(
    • Διαφήμιση
    • Εφόσον είναι φυσικό κατάστημα και το αναφέρει και στους όρους του, πρέπει/έπρεπε να απευθυνθείς στο ΙΝΚΑ (ινστιτούτο καταναλωτών)

Edit: σε δικιά μου περίπτωση με ελατωματικο προϊόν από την πρώτη μερα (1 ώρα μετά την αγορά συγκεκριμένα) ήθελαν να γίνει service, θα σου πω μόνο ότι μετά από επικοινωνία με το ΙΝΚΑ με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής του καταστήματος να ζητήσει συγνώμη για την ταλαιπωρία και μου έστειλε καινούριο προϊόν στο σπίτι μου.. Επιτόπου έλεγχος ότι δουλεύει το καινούριο και παραλαβή του παλιού..
      Συσκευές : Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro
      Current Device Xiaomi Pocophone f1