Παιδιά καλημέρα! Πρόσφατα είχα θέμα με 160 χαρακτήρες στο μήνυμα και το πρόβλημα ήταν ότι είχα region China. Τώρα μου προέκυψε άλλο θέμα! Ενώ αλλάζω το region σε Greece και όλα καλά, στην επόμενη επανεκίννηση αλλάζει μόνο του σε China πάλι! Έψαξα λίγο internet και βρήκα για ro.miui.region στο build.prop, και για το cust/cust/current κλπ αλλά στο δικό μου δεν υπάρχει κανένας φάκελος current, ούτε prop αρχείο στο φάκελο cust. Έβαλα και το build.prop editor αλλά δεν βρίσκει τίποτα που να περιέχει την λέξη region. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ!
Δεν κρατάει το region
-
-
-
-
-
Τα προβλήματα με το Region συνήθως οφείλονται σε corrupted cust partition και θα πρέπει να φλασαριστει το cust.img της rom που έχεις από fastboot mode.
-
Κατέβασα την fastboot, έβγαλα το cust.img από μέσα, το flashara από fastboot, αλλά δυστυχώς τα ίδια. Δεν άλλαξε τίποτα!
-
Γιατί κατέβασες την fastboot ; Ο George Kaggelaris σου είπε να βγάλεις το αρχείο από την rom που έχεις και να το κάνεις flash από fastboot mode.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Δεν υπάρχει cust.img μέσα στην rom που flashara. Και στο internet βρήκα ότι το cust.img είναι μέσα στο fastboot rom. Έτσι κατέβασα το την fastboot rom που έχω.
-
Καλησπέρα και πάλι! Μετά από αρκετό ψάξιμο και πειράματα κατάφερα να είναι μόνιμα στο Greece. Έφτιαξα ένα text αρχείο στο /cust με όνομα cust_variant και έγραψα την λέξη gr. Τώρα μένει μόνιμα σε Greece. Αν αλλάξω όμως region και κάνω επανεκίννηση, δεν αποθηκεύεται η αλλαγή, γυρνάει σε Greece. Τουλάχιστον για την ώρα είμαι οκ, μέχρι να αλλάξουμε rom. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0