Καλησπέρα ..είμαι καινούρια στην παρέα και θα ήθελα την γνώμη σας για ένα προβληματακι που αντιμετωπίζω με το κινητό μου..εδώ και ένα μήνα αγόρασα από το Σκρουτζ το Xiaomi redmi note 8 pro και από της πρώτες μέρες έχω παρατηρήσει πως κάνει κάτι σαν άσπρες γραμουλες (ίσα ίσα που προλαβαίνω να της δω )
Πρόβλημα με οθόνη
-
-
Edit by NasDriverΈγινε μεταφορά σε νέο θέμα στην σωστή κατηγορία συσκευή
@Nikolia Sta9opo0lo0 , σε ποιο σημείο της οθόνης τις εμφανίζει ? Μέση - Πλάι - Παντού ? -
-
Με το κατάστημα που το πήρες μίλησες ?
Μπορεί να είναι κάτι τυχαίο αλλά καλό θα είναι να το ελέγξουν στα πλαίσια της εγγύησης
Δεν ξέρω μήπως ο @geoanto555 έχει αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο -
-
Δεν το κάνει συνέχεια για παράδειγμα μου το έκανε μόνο μια φορά σήμερα,αλλά σχεδόν κάθε μέρα.. δεν είναι κάτι που μπορώ να το τραβήξω φωτογραφία η βίντεο δεν κραταει πάνω από 1 δευτερόλεπτο ίσα ίσα που το αντιλαμβάνονται τα μάτια μου πάντως έχω εγγύηση 2 χρόνια απλώς δεν ξέρω τι ακριβώς είναι
-
-
Ένα βίντεο από redmi note 8 pro...κάτι τέτοιο κάνει ?
-
-
-
Στο περίπου φυσικά, απλά για να καταλάβουμε τι γίνεται, κάτι τέτοιες γραμμές ? ?
Google Αποτελέσματα Eικόνων για https://updato.com/wp-content/uploads/2016/09/Android-screen-flickering-4-1024x722.png
Αν ταιριάζει κάποια πιο πολύ ποια μπορεί να είναι ? -
@NasDriver όχι καμία σχέση η οθόνη είναι μια χαρά απλά κάποιες φορές εμφανίζεται έτσι στο άκυρο μια μικρή άσπρη γραμουλα πολύ λεπτή αλλά δεν χαλάει η ανάλυση της οθόνης
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0