Γεια σας. Πρόκειται να αγοράσω ένα Redmi Note 8 για την σύζυγό μου και θα ήθελα συγχρόνως να αγοράσω και έναν ταχυφορτιστή. Απ' ότι είδα η συσκευή υποστηρίζει ταχυφόρτιση 18W αλλά δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία ο ταχυφορτιστής. Το θέμα είναι ότι δεν έχω καμία γνώση επί του θέματος αυτού. Θα ήθελα την βοήθειά και καθοδήγησή σας. Δεν γνωρίζω ποιον, ποιας εταιρείας, πόσης ισχύος πρέπει να είναι(18W ακριβώς ή μπορεί να είναι και μεγαλύτερης ισχύος;) κλπ. Θα εκτιμούσα τις απαντήσεις σας και τις συμβουλές σας. Σας ευχαριστώ.
Ταχυφορτιστής για Redmi Note 8
-
-
Να υποθέσω ότι ρωτάς σε ασύρματο φορτιστή...αν ναι, κοίτα μάρκας, samsung, huawei κτλ
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Να υποθέσω ότι ρωτάς σε ασύρματο φορτιστή...αν ναι, κοίτα μάρκας, samsung, huawei κτλ
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Το 18W συνήθως είναι για ασύρματους φορτιστές...
Ο φορτιστής που είχε το κουτί πόσα V-A λέει ? -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Το 18W συνήθως είναι για ασύρματους φορτιστές...
Ο φορτιστής που είχε το κουτί πόσα V-A λέει ?
18w ειναι πχ αυτοι:
-
Οποτε η ψαξε κατι παρόμοιο στα νουμερα που βλεπεις πχ 5v-3A / 9v-2A / 12v-1.5A αυτα μαζι, εννοείται φρόντισε να ειναι απο καλο brand κ οχι κατι φτηνιάρικες no brand με 3-4 ευρο.
Η ψαξε αυτα τα μοντελα μιας κ ειναι τα original xiaomi πχ MDY-10-EF και MDY-08-EH
κ τα 2 υπαρχουν κ στο σκρουτζ, εαν μπεις gearbest banggood κλπ απλα γραφεις 18w charger xiaomi και θα σου βγαλει αυτα προφανώς -
Ευχαριστώ.
Με το Note 8 έρχεται φορτιστής 5V- 2A
Tapatalk -
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι ο φορτιστής που είχε μέσα είναι 2Α. Ακριβώς ο ίδιος που είχε το Redmi Note 5 που είχα πάρει πέρσι το Σεπτέμβριο!
-
Για να μην ανοίξω νέο θέμα μια και η συζήτηση εδώ σχετίζεται με αυτό που με απασχολεί ήθελα να ρωτήσω για την μπαταρία του redmi note 8.
Πρόσφατα μου το έκαναν δώρο και αυτό που με προβληματίζει είναι ότι με μικρή χρήση ίσα που κρατάει δυο ημέρες η μπαταρία του.Με ανάλογη χρήση αυτό που είχα xioami redmi 4 prime έβγαζε άνετα 4 ημέρες.
Είναι φυσιολογικό να κρατά 2 ημέρες;Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να βελτιώσω την απόδοση της μπαταρίας ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0