Καλημέρα, παιδιά. Μιλάμε για το επίσημο update (global version); Πώς γίνεται αρκετοί να έχουν αναβαθμίσει και άλλοι όχι ενώ ήταν από τα πρώτα που θα λάμβαναν MIUI 11;
Το link που έδωσες για αυτό είναι ή κάτι άλλο;
Άρα λες ότι μπορεί να κατεβάσει κάποιος την αντίστοιχη ROM και να την εγκαταστήσει; Και όταν λέει στην παρένθεση MIUI 10 είναι ποιο MIUI έχει το εν λόγω κινητό; Προτείνεις τέτοια εγκατάσταση ή να περιμένει κάποιος OTA;
Συγνώμη αν σε ζάλισα, ρωτάω για να μάθω.
Αν θες να βάλεις δοκιμαστική ρομ που ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΕΣΩ ΟΤΑ, φυσικά και μπορείς να ψάξεις να βρεις λινκ στο ίντερνετ.
Ακριβώς, MIUI και αιρθμός, είναι πια MIUI έχει η έκδοση της ρομ
Το καλύτερο, περιμένεις να έρθει επίσημα με ΟΤΑ, όταν φυσικά η εταιρεία την δώσει σε κυκλοφορία
Μόλις μου ήρθε η 11.0.4.0 EU ενημέρωση με επιλεγμένη χώρα Αγγλία. Αυτό που παρατήρησα πρώτα είναι ότι πήρε περισσότερη ώρα να κάνει την αναβάθμιση αν και 500MB. Για τα υπόλοιπα θα την τεστάρω πρώτα και θα ενημερώσω..
Εγω εβαλα region Ισπανια εκανα reboot και μου την κατεβασε αμεσως γιατι με την Ελλαδα στο Region δεν ειχα τυχη. Το κινητο μου ηρθεμε την European Mui και οχι την Global. (Το ειχα αγορασει απο το Amazon Γερμανιας) Τωρα εχω την 11.0.4 Stable PFGEUXM.
Despicable Me ! Sometimes it lasts in love. But sometimes it hurts instead.
Εμενα μολις μου ηρθε(11.0.4) και ακομα την κατεβαζει.Clobal versionεχω και ειναι 804Μ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΗΡΘΕ 500Μ.Ακουσα κατι προβληματα με τον Proxymity Sensor(αρκετα θα ελεγα) kαι δεν ξερω τι γινεται.Να την περασω η οχι μπορει καποιος φιλος να με ενημερωσει?ΥΓ.Κατι λει για καινουργιους ηχους πιο γρηγορο Gaming κατι που δεν με ενδιαφερει.ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΩ Η ΟΧΙ ιδου η απορια......