Διαφήμιση

Πρόβλημα με μπαταρία

• Πρόβλημα με μπαταρία

• Καλησπέρα , έχω δύο χρόνια περίπου το note 4 κινητό και είμαι πλήρως ευχαριστημένη. Τον τελευταίο μήνα έχω πρόβλημα με τη μπαταρία , η αλήθεια είναι ότι κάνω κακή χρήση . Αποφορτίζεται κατευθείαν με αποτέλεσμα να πέφτει σε μια ώρα το πολύ ακόμα και αν είναι πλήρως φορτισμένη . Διάβασα κάπου ότι αν είναι θέμα software βοηθάει η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις , ωστόσο επειδή είμαι και χωρίς λάπτοπ αυτή την περίοδο δεν μπορώ να κάνω Μπακ απ' και δε θέλω να χάσω τα αρχεία . Μπορώ να κάνω επαναφορά με διατήρηση αρχείων και αν ναι θα έχει κάποιο αποτέλεσμα στο λογισμικό ? Είμαι εντελώς άσχετη όπως έχει γίνει αντιληπτό . Ευχαριστώ πολύ
    • Όλα σου τα αρχεία τα περνάς σε υπολογιστή. Αυτό δεν είναι καλό να το αποφύγεις.
      Όσον αφορά τις ρυθμίσεις συχρονισε απλά με Mi, Google Account και μετά κάνεις επαναφορά.
      Κράτησε και ένα τοπικό αντίγραφο με το Mi Backup και πέρασε το στον υπολογιστή σου επίσης.
      Βλέπεις ότι ο υπολογιστής είναι αναπόσπαστο κομμάτι.
      Αν θα έχεις βελτίωση με επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι αμφιλεγόμενο.
      Ανέβασε μας ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι έχει τώρα επάνω...
    • Διαφήμιση
    • Έχεις το nikel με τον MTK. Να το θυμάσαι...
      Όχι, με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν χάνονται τα αρχεία. Μόνο ρυθμίσεις. Αλλά αν πάει κάτι στραβά θα τρέχεις και δε θα φτάνεις...
      Αν έχεις κάρτα sd μπορείς να τα περάσεις από τη μνήμη εκεί.

Σε γενικές γραμμές βγήκε πολύ χάλια από θέμα αυτονομίας το κινητό σου.
      Δεν θα μπορέσεις να κάνεις και πολλά...